Online marketing boeken

Het online marketing veld kent enorm veel verschillende disciplines. Juist om deze reden ben je ook nooit uitgeleerd met online marketing. Er valt elke dag wel iets nieuws te leren. Door dagelijks of wekelijks wat tijd te nemen om je kennis te verbreden bouw je niet alleen aan jezelf, maar ook aan je carrière als online marketeer. Om jou de juiste richting op te sturen hebben wij een lijst van relevante online marketing boeken in elkaar geknutseld!

Kracht- (lees)voer voor online marketeers die willen bouwen aan hun kennis én carrière.

Doelgerichte SEO – SEO

Dit boek van Tonny Loorbach gaat in op de basis principes van zoekmachineoptimalisatie. Het boek is goed te volgen voor beginners en is waardevol wanneer je jouw kennis van SEO wil uitbreiden. De verschillende aspecten van search engine optimization komen aanbod zonder hier té diep op in te gaan. Juist daardoor kun je met Doelgerichte SEO een sterke basis leggen. Geen  moeilijke termen, maar gewoon duidelijke uitleg met simpele voorbeelden.

Doelgerichte SEO maakt SEO voor beginners begrijpelijk en bevat een aantal waardevolle en direct toepasbare tips. ” – Pim Berben

Bekijk hier

Online invloed – CRO/Strategie

Online invloed van Bas Wouters en Joris Groen gaat dieper in op gedragspsychologie. Want hoe zorg je er nou voor dat jouw website bezoekers de acties uit gaan voeren die jij wilt? Door meer inzicht te krijgen in de achterliggende gedachtes van je bezoeker kun je werken aan conversie optimalisatie én online resultaten. Het boek maakt bepaalde theorie tastbaar aan de hand van succesvolle cases. Ook staan er genoeg illustraties in waaruit je makkelijk bepaalde do’s en dont’s kunt aflezen. Online invloed is een van de beste online marketing boeken op het gebied van psychologie, strategie en CRO.

“Dit boek laat zien hoe je een consument of bezoeker van jouw website de juiste richting in kunt duwen.” – Pim Berben

Bekijk hier

Nu of nooit op Amazon – Marketplaces

Dit boek van Bas Urlings geeft een uitgebreid kijkje in de wereldwijde marketplace Amazon. Marketplaces groeien razendsnel en zijn niet meer weg te denken in de online omgeving. Hoe eerder je op de hoogte bent van marketplaces, des te beter!

Dit boek geeft een goede beschrijving van alle technieken die je kunt gebruiken om succesvol verkopen te realiseren op de marketplace van Amazon” – Sjors van Doesburg

Bekijk hier