Home » Creative content marketeer

Ben jij net afgestudeerd of al aan het werk, maar wil je jezelf verder ontwikkelen op het creatieve speelveld van online marketing? Heb je oog voor detail, een vlotte pen en kun je een vraagstuk omzetten tot een idee met uniek concept? Bij het Creative Content Marketing traineeship van Happy Talents word je opgeleid tot Creative Content Marketeer!

In 30 seconden wie wij zijn!

Wil jij alles leren over online marketing?

Solliciteer nu voor het online marketing traineeship van 9 mei 2022!

ApeldoornAmsterdam

Wat houdt het Creative Content Marketing traineeship in?

Als creative talent volg je een opleidingstraject van 14 maanden. De eerste twee maanden hiervan doorloop je een uitgebreid kickstart programma met trainingen op het gebied van contentmarketing, advertising, copywriting, online strategie, branding, neuromarketing, creatief denken en meer! Naast trainingen die je content marketing skills verder ontwikkelen, krijg je ook trainingen op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan trainingen in bijvoorbeeld SEO, SEA en Data & Analytics. Ook ga je aan de slag met relevante cases en opdrachten, leerzame projecten én neem je alvast een kijkje in de keuken bij verschillende organisaties.

Het creëren van content zien wij als een ‘best of both worlds’ aanpak; het combineren van je soft en je hard skills. De zachte kant staat voor je vakmanschap: het kunnen creëren van authentieke content. Content die raakt en op een creatieve manier is vormgegeven. De harde kant gaat over je bereik. Het zijn de tools die je meekrijgt om je content online én offline zichtbaar te maken. Zoals de manier waarop je een campagne opzet of de strategie die je toepast om de conversie te vergroten.

Nadat je de kickstart succesvol hebt doorlopen ben je een moderne storyteller die digitale middelen en social media kan gebruiken als tool. We gaan op zoek naar een passend creative content marketing vraagstuk bij een externe organisatie. Bij deze organisatie zul je maximaal vier dagen in de week gedetacheerd worden. Je krijgt dus na twee maanden meteen de kans om je opgedane kennis in de praktijk toe te passen. De looptijd van een detachering kan variëren van gemiddeld drie tot twaalf maanden

De eerste zes maanden na de kickstart krijg je intensievere begeleiding, daarna ben je meer ervaren en krijg je dus meer ruimte én vrijheid. Op de woensdagen werk je niet voor je externe opdrachtgever, maar voor Happy Talents! Op deze terugkomdag evalueer je de week met je collega’s en ga je aan de slag met verschillende interne projecten én je persoonlijke doelen.

Happy Roadmap

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Happy Talents vinden we het belangrijk dat je je ontwikkelt op professioneel gebied, maar ook zeker op persoonlijk gebied. We gaan bewust aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de hand van onze ‘ Happy Roadmap’. Dit is een persoonlijk ontwikkeltraject dat je ieder jaar doorloopt. We kijken naar je unieke talent, ambities, valkuilen en vormen vervolgens je persoonlijke ontwikkeldoelen. We voeren check gesprekken om te peilen hoe het met je gaat en tijdens het voortgangsgesprek gaan we dieper in op de gestelde doelen. Aan het einde van het jaar voeren we het opbrengstgesprek waarin we het afgelopen jaar evalueren en kijken naar jouw persoonlijke groei en behaalde doelstellingen

 

Tijdens al deze gesprekken staat het ‘Talentgedreven Werken’ centraal. Wij geloven namelijk dat iedereen een uniek talent heeft. Iets waar je van nature goed in bent en eigenlijk altijd vanzelf gaat. Binnen Happy Talents zijn we ons bewust van ieders talent. Hierdoor kunnen we iedereen op zijn of haar kwaliteiten inzetten, zowel binnen als bij externe organisaties!

Onze Managing Director Robert van Westerop vertelt je in een interview meer over onze werkwijze met de Happy Roadmap! 

Bekijk hier het interview!

Voor wat voor organisaties ga ik werken?

Na het kickstartprogramma van twee maanden ga je vier dagen per week aan de slag met een vraagstuk bij een externe organisatie. Deze organisaties variëren van grote corporate bedrijven tot kleinere organisaties in verschillende branches. Werken bij Happy Talents is dynamisch en nooit hetzelfde, net zoals de wereld van content en online marketing! 

Binnen deze organisatie zul je volledig meedraaien binnen het team en verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van je opdracht. Je kunt natuurlijk af en toe tegen struikelblokken aanlopen, maar gelukkig zijn er altijd andere Talents of specialisten van Happy Horizon waarbij je terecht kunt voor vragen! Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! 

Happy Talents team!

Als Creative Content Marketeer  val je onder het team van creatives bij Happy Talents, maar we zijn one happy family en zul je dus ook vaak schakelen met de interim online marketeers van Happy Talents! Ons team bestaat uit een groep young professionals die naast keihard werken, ook ruimte hebben om met elkaar leuke dingen te ondernemen. Benieuwd naar iedereen?

Bekijk hier het hele team

Vestigingen Happy Talents

Online marketing groeit, en wij groeien mee! In 2021 zijn we van één vestiging naar drie vestigingen gegroeid. Momenteel bieden wij ons Creative Content Marketing traineeship alleen in Eindhoven aan!

1

Eindhoven

Keizersgracht 2a 5611 GD Eindhoven
2

Apeldoorn

Boogschutterstraat 1 7324 AE Apeldoorn
3

Amsterdam

Entrada 400 1115 SC Duivendrecht

Deelnemen aan het Creative Content Marketing traineeship?

Hopelijk hebben we je kunnen enthousiasmeren over ons Creative Content Marketing  traineeship! Maar we horen je natuurlijk denken, wat schuift dat? 

Tijdens de kickstart krijg je een opleidingsvergoeding. Wij investeren in jou, en jij in jezelf! Na de eerste twee maanden krijg je 12 maanden lang een marktconform salaris. Ook zorgen we voor een nieuwe Apple MacBook en alle benodigdheden om ervoor te zorgen dat jij optimaal kan (thuis)werken! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden (denk aan reiskostenvergoeding en pensioenregeling) en natuurlijk de leukste collega’s én (niet geheel onbelangrijk) de leukste borrels, feesten en uitstapjes!

FAQ

Wat zijn de startdata van het Creative Content Marketing traineeship?

  • Momenteel zijn de nieuwe startdata nog onbekend.

Wat gebeurt er na de 14 maanden Creative Content Marketing traineeship?

Bevalt de samenwerking goed van beide kanten? Dan blijf je werken bij Happy Talents als Interim Creative Content Marketeer!