Home » Happy Challenge

Een vraagstuk waar geen capaciteit voor is of is er op dit moment geen budget vrij? Dan is een Happy Challenge die ideale uitkomst! Onze jonge professional gaan voor jouw bedrijf aan de slag. Met een Happy Challenge snijdt het mes aan twee kanten. Onze jonge professionals leren de fijne kneepjes van het vak en jouw vraagstuk wordt geheel kosteloos opgelost.

Play Video

In 1 minuut zien wat de Happychallenge is?

Een greep uit onze expertise

Online strategie

Een effectieve online strategie begint bij een sterke basis. Via een onderzoek en analyse bouwen we samen aan een krachtige online strategie.

Specialisme

Van SEO tot SEA, van social advertising tot e-mailmarketing, met onze online kennis brengen wij jouw organisatie, product of website onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

Optimalisatie

Weet je niet zo goed wat je aan moet met je website en huidige kanalen? Geen zorgen. Wij optimaliseren jouw online kanalen en sturen bij waar nodig.

Content

Door content op de juiste manieren te verspreiden op diverse kanalen zal jouw organisatie profiteren van verschillende voordelen.

Benieuwd naar wat een Happy Challenge voor jou kan betekenen?


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Snel online marketingadvies op maat

  Online marketing wordt steeds belangrijker. De ontwikkelingen gaan snel en het is soms moeilijk om al die ontwikkelingen op de voet te volgen. En nog lastiger om ze toe te passen. Onze Happy Talents helpen je graag  daarbij. Stuk voor stuk hoogopgeleide, jonge professionals met ambities in de wereld van de online marketing. Met hun frisse blik en opgedane kennis zijn ze uiterst geschikt voor het oplossen van jouw vraagstuk. Bovendien doen onze Happy Talents het niet alleen. Zij kunnen terugvallen op de parate kennis en ervaring van ruim 220 specialisten van Happy Horizon. En na uiterlijk 14 dagen presenteren de Happy Talents hun plan.

  Hoe ziet een Happy Challenge eruit?

  Een Happy Challenge is een proces van 14 dagen. Nadat je de opdracht hebt doorgesproken met de teamleider en er een akkoord ligt, komen enkele talents bij je langs voor een kleine introductie en een brainstorm. Op dat moment stellen ze een aantal vragen om het probleem helemaal helder te krijgen. Daarna gaan ze aan de slag met het vraagstuk en stellen ze, met de hulp van enkele specialisten van Happy Horizon, een passend advies op. Na ca.14 dagen presenteren de Talents hun online marketing advies op jouw locatie.

  Waarom een Happy Challenge?

  Gedreven, frisse online marketeers

  Happy Talents bruisen van de ideeën en staan te popelen je te helpen met je uitdaging. Dit doen zij in samenwerking met enkelen van de ruim 600 specialisten van Happy Horizon. Zij kunnen voor ieder vraagstuk de hulp van deze specialisten gebruiken.

  Kosteloos

  Een Happy Challenge is volledig kosteloos. Onze enthousiaste talenten doen ervaring op met online marketing uit de praktijk, terwijl jouw bedrijf passend online marketing advies ontvangt. Een win-win-situatie.

  Professioneel advies op maat

  Na de kennismaking en de vragenronde gaan onze Talents direct aan de slag met het vraagstuk. Binnen 14 dagen presenteren ze hun bevindingen en geven een passend online marketing advies.

  Ons team

  Wij gaan aan de slag voor jou