Veel gestelde vragen
door organisaties

Home » FAQ » Organisaties

Hoeveel ervaring hebben de Happy Talents?

Dat is afhankelijk van wanneer een talent gestart is en wat zijn of haar achtergrond is. Op de profielpagina kun je alles lezen per Happy Talent en kun je dus ook zien hoeveel ervaring hij of zij heeft.

Wat is het kennisniveau van de Happy Talents?

De Happy Talents hebben allemaal minimaal een HBO opleiding afgerond. Daarnaast zijn ze geschoold op allerlei vlakken binnen de online marketing. Hierbij kun je denken aan SEO, SEA, marketing automation en social media marketing.

Wat voor opdracht kan ik bij een Happy Talent neerleggen?

Happy Talents kunnen zowel specialistisch als generalistisch ingezet worden. Je kunt hierdoor Happy Talents op allerlei soorten opdrachten binnenhalen. De ene keer werkt een talent mee aan jouw online marketingstrategie, de andere keer zet hij of zij advertentiecampagnes uit op Google Ads of Facebook.

Het niveau per talent kan verschillen op basis van ervaring. Hierover kun je alles lezen in de profielen van de Happy Talents.

Kan ik de Happy Talents op een specifieke opdracht zetten?

De Happy Talents kunnen zowel specialistisch als generalistisch ingezet worden. Heb je een specifieke opdracht? Dan kan je een aantal Happy Talents uitnodigen op gesprek om te kijken of een van hen geschikt is voor de opdracht en past binnen jouw organisatie. 

Veelgestelde vragen door Talenten

Naar vragen van talenten

Algemene vragen over Happy Talents

Naar algemene vragen