Home » Interim creative content marketing

Interim Creative Content Marketing

Creativiteit is hét onderscheidend vermogen voor jouw bedrijf. Wil jij jouw merk meer laten opvallen, meer betrokkenheid creëren rondom jouw merk en je autoriteit verhogen? Ben jij op zoek naar iemand met oog voor detail, een vlotte pen en een creatieve denkwijze? Als je echt uniek wil zijn, dan is jouw bedrijf op zoek naar een Creative Content Marketeer!

Verder bouwen met een Creative Content Marketeer

Happy Talents is een van de onderdelen van de Happy Horizon groep. Happy Horizon is een digital marketing agency met 500 online marketing specialisten op het gebied van strategie, SEO, SEA, Social Advertising, Marketing Automation / e-mailmarketing, contentmarketing, development en nog veel meer.

Neem contact opDownload de brochure

Een Happy Talent bij jou op locatie

Creative Content Marketeer inhuren

Beperkte kennis in de organisatie

Flexibele content specialist of tussenschakel aannemen

Ook als tussenschakel is een interim content marketeer een goede oplossing. Zij kennen de vaktermen en kunnen een goede schakel zijn tussen uw organisatie en het bureau.

Online zichtbaarheid vergroten met hulp van een interim online marketeer

Groeien op content marketing gebied

Wanneer je nog niet begonnen bent met content werkzaamheden en dit wel graag wilt oppakken. Onze online marketing specialisten weten er wel raad mee.

Capaciteit op uw afdeling verhogen met een interim online marketeer

Snel meer marketingkennis in huis halen

Wanneer je eigen kennis over online marketing beperkt is en je graag een specialist in huis wilt halen om jouw organisatie verder te helpen. Wij pakken het voor je op!

Sneller schakelen met een marketing bureau

Tussenperiodes vaste medewerkers overbruggen

Ook tijdens piekmomenten wanneer je handen tekort komt, is een interim content marketeer een ideale oplossing. Wij zorgen voor de extra capaciteit die je nodig hebt.

freelance online marketeer inhuren

Creative Content Marketeer gezocht als vervangen bij langdurig verlof

Voor het inhuren van tijdelijk personeel op projectbasis voor het opvangen van een tijdelijke periode van afwezigheid. Op deze manier kunnen de werkzaamheden gewoon voortgezet worden en lopen projecten geen vertraging op.

Benieuwd naar wat een Happy Talent als interim creative content marketeer voor jou kan betekenen?


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in creative content marketing?

  Neem dan contact op met Robert van Westerop via [email protected].

  Ontmoet de Happy Talents

  Happy Talents zijn aan het werk bij opdrachtgevers op locatie en volop aan het leren en ontwikkelen op het gebied van online marketing. Een aantal van hen volgt momenteel het kickstart programma en zijn binnenkort beschikbaar voor een opdracht. Benieuwd naar de profielen van onze talenten?

  Bekijk hier ons team

  Creative Content Marketeer

  Maar wat kenmerkt een creative content marketeer? Onze Happy Talents zijn allemaal familiemensen met een sportmentaliteit. We gaan voor het beste resultaat, zijn ondernemend ingesteld en zijn altijd fanatiek bezig met creatie en content marketing! 

  Voordat onze talenten gedetacheerd worden bij een opdrachtgever volgen zij een traineeship creative content marketing. Dat is een intensief opleidingstraject van 14 maanden, dat  hen volledig klaarstoomt om verschillende interim-opdrachten te kunnen uitvoeren. In deze opleiding worden trainingen gegeven door specialisten van Happy Horizon in alle disciplines binnen content creation en online marketing. Deze trainingen worden vervolgens gekoppeld aan praktijkopdrachten en Happy Challenges. De Talents weten hierdoor direct hoe ze de theorie toepasbaar maken. Denk hierbij aan trainingen in contentmarketing, copywriting, SEO, SEA, social advertising, branding, creatief denken, neuromarketing, strategie en Data & Analytics. 

  De aanpak van het creëren van content omschrijven we graag als ‘best of both worlds’. Je combineert de harde en zachte kant. De zachte kant beschrijft het vakmanschap wat onze Talents op de juiste manier inzetten, waarbij wordt bedoeld dat we authentieke content kunnen creëren. De harde kant staat juist meer staat voor het daadwerkelijke bereik. De Talent die jij aan jouw team zal toevoegen zal realistisch te werk gaan en beheerst alle nodige kennis over de juiste inzet van tools om jouw bereik zo groot mogelijk te laten worden.

  Download de brochure

  Kiezen voor
  een interim

  Creative Content
  Marketeer

  Wil je met jouw bedrijf het verschil maken in de markt? Door creative content marketeers van Happy Talents aan te laten schuiven, kun je groeien en verder bouwen aan jouw merk. Hiermee vergroot je jouw online zichtbaarheid en kun je sneller schakelen omdat er een volledig online marketing bureau achter onze Happy Talents schuilt. De ondercapaciteit of beperkte kennis in jouw organisatie vangen we graag voor je op met creative content marketing kennis.

  Wat belangrijk is om te weten is dat Happy Talents altijd zorgvuldig aan de slag gaat om de juiste creative content marketeer bij de juiste organisatie te plaatsen. We houden hierbij rekening met de wensen van jouw organisatie, het type opdracht en de ervaring en kennis die onze creative content marketeers bezitten. Zo kun je er altijd vanuit gaan dat je een lid aan het team kunt toevoegen die ook daadwerkelijk de juiste bijdrage aan het team zal leveren. 

  Naast het op peil brengen van inhoudelijke kennis besteden we bij Happy Talents veel aandacht aan de persoonlijke ontwikkeling van onze talenten. Daarom werken we met talentgedreven werken. Iedereen beschikt over een uniek talent, wat we dan ook centraal stellen. Het talent is iets waar iemand van nature goed in is en waar we anderen mee verder helpen. 

  In deze video wordt meer toelichting gegeven over het talentgedreven werken bij Happy Talents onderdeel van Happy Horizon.

  Talentgedreven werken

  Talentgedreven

  Creative Content
  Marketeer

  Ondersteuning
  van een
  toonaangevend
  bureau voor

  Creative Content
  Marketing

  Happy Talents is uniek door de verbinding met Happy Horizon uit Amsterdam, Apeldoorn en Eindhoven. Voordat de Happy Talents consultants op projectbasis worden ingezet, volgen zij een intensief programma: de kickstart. Hierbij worden zij opgeleid en begeleid door de marketing specialisten uit deze groepen. 

  Je haalt dus niet alleen een Happy Talents in huis, maar ook de kennis van ruim 500 marketing specialisten. Is er behoefte aan ondersteuning van een specialist? Geen probleem! Elke vrijdag komen de talenten terug bij Happy Horizon voor ondersteuning. Zo zorgen zij ervoor dat ze weer verder kunnen met het project.

  Happy Horizon

  Cases uit de praktijk?

  Elke opdracht vraagt om een aanpak op maat. Daarbij kijken we op maat wat de doelstelling en aanpak zal worden.

  ERVARING

  Happy Talents over jouw werkvloer?
  Hogeschool ZUYD vertelt!

  Bekijk case
  SAMENWERKING

  Zo gaat samenwerken met een Happy Talent!
  – De Rolf Groep

  Bekijk case
  SUCCESVERHALEN
  EN CASES

  Benieuwd naar alle cases die zijn uitgevoerd?
  Bekijk ze hier!

  Alle cases

  Veelgestelde vragen

  Waarom zou ik voor een interim creative content marketeer kiezen?

  Een interim marketeer zorgt voor flexibiliteit, doordat een interimmer tijdelijk ingezet kan worden. Het kan zijn dat een van uw werknemers een langere tijd op reis gaat, langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Een interim creative content marketeer is een extra werknemer die direct deze plaats kan vervangen.

  Wat zijn precies de voordelen van een interim creative content marketeer?

  • Meer flexibiliteit.
  • Beter inzicht in werkzaamheden.
  • Duidelijkheid over wie er aan de campagnes werkt.
  • Kennis van de materie wordt beter overgebracht naar personen binnen het bedrijf.

  Hoe lang blijft een interim creative content marketeer bij ons werkzaam?

  Dit is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Bij een grote opdracht zal ook meer tijd nodig zijn om het vraagstuk in te vullen. De periode van het doen van een opdracht van een interim creative content marketeer ligt gemiddeld tussen de 3 en 12 maanden.

  Werkt de interim creative content marketeer op locatie?

  Vanwege het Coronavirus zijn onze Happy Talents gewend om veel vanuit huis te werken, maar zij kunnen ook op prima locatie werken mits de afstand van Happy Talents en opdrachtgever binnen een straal van 100 km ligt.

  Welke ervaringen hebben deze junior creative content marketeers al?

  Iedere interimmer heeft zijn eigen specialismen. Afhankelijk van de achtergrond is het niveau van de Talent bepaald. Sommige Talents zijn al gedetacheerd geweest bij opdrachtgevers, anderen hebben voornamelijk veel trainingen gevolgd. Dit kun je allemaal teruglezen op de individuele profielen van de Talents.

  Kennismaken?

  Benieuwd naar wat een Happy Talent als interim creative content marketeer voor jou kan betekenen? Kijken of er een klik is? Laten we kennismaken en neem even contact op!

  Neem contact op

  Maak je brains happy

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief vol marketinginspiratie en de laatste ontwikkelingen.