Interim online marketing

Home » Interim online marketing

Is jouw bedrijf op zoek naar extra online marketing capaciteit? Maar heb je bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om een vaste kracht in dienst te nemen? Dan is Happy Talents de oplossing. Onze talenten zijn opgeleid tot digital marketing professionals en staan klaar om bedrijven zoals die van jou te ondersteunen en verder te brengen op het gebied van online marketing.

Over Happy Talents interim online marketing

Happy Talents is ontstaan uit een samenwerking tussen de Eindhovense bedrijven Happy Horizon en LICHT. Happy Horizon is voorloper in online marketing en LICHT is ervaren in het vinden van de juiste match. Door aan deze combinatie de toewijding van de Talents toe te voegen, ontstaat de ideale formule om bedrijven te helpen tijdelijk extra capaciteit te leveren.

Online marketing ondersteuning

Heb je behoefte aan extra capaciteit en een frisse wind binnen je bedrijf? En heb je behoefte aan tijdelijke ondersteuning voor het online marketingteam? Happy Talents zijn speciaal opgeleid om als interim online marketeer aan de slag te gaan. Wij zijn opgeleid in onder andere:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing
  • Marketing automation
  • Concept en copy
  • CRO / UX
  • Data management
  • Strategie en consultancy

Benieuwd naar wat een Happy Talent als interim online marketeer voor jou kan betekenen?


Velden met een * zijn verplicht.

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in online marketing?

Neem dan contact op met Robert van Westerop via robert@happytalents.nl.

Wanneer kies je voor interim online marketing?

Voor het opvangen van een tijdelijke periode van afwezigheid. Denk bijvoorbeeld aan een online marketing specialist binnen je eigen team die een langere tijd op reis gaat, langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Op deze manier kunnen de werkzaamheden gewoon voortgezet worden en lopen projecten geen vertraging op.

Wanneer je nog niet begonnen bent met online werkzaamheden en dit wel graag wilt oppakken. Onze online marketing specialisten weten er wel raad mee.

Wanneer je eigen kennis over online marketing beperkt is en je graag een specialist in huis wilt halen om jouw organisatie verder te helpen. Onze digital marketing professionals pakken het voor je op.

Ook tijdens piekmomenten wanneer je handen tekort komt, is een interim online marketeer een ideale oplossing. Wij zorgen voor de extra capaciteit die je nodig hebt.

Geen extra zorgen met interim online marketing

De Happy Talents zijn als online marketeers bij ons in dienst, maar werken bij jou op locatie. Op deze manier heb je een specialist in je team die flexibel inzetbaar is en als een spin in het web jouw bedrijf verder helpt in je online marketing. Geen zorgen over loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Happy Talents regelt dit allemaal en je hebt er als opdrachtgever geen omkijken naar. Op deze manier heb je wel de lusten, maar niet de lasten.

Online marketing ondersteuning vanuit een toonaangevend bureau

Happy Talents is uniek door de verbinding met Happy Horizon uit Eindhoven. Voordat de Happy Talents gedetacheerd worden, volgen zij een intensief programma: de kickstart. Hierbij worden zij opgeleid en begeleid door de marketing specialisten van de Happy Horizon groep. 

Wanneer je kiest voor Happy Talents haal je dus niet alleen een talent in huis, maar ook de kennis van ruim 200 marketing specialisten. Deze marketing specialisten hebben zichzelf al bewezen en hebben inmiddels meerdere awards gewonnen voor verschillende cases. Heeft jouw talent de expertise van een van de specialisten nodig? Geen probleem! Elke vrijdag komen zij terug op kantoor voor ondersteuning. Zo zorgen zij ervoor dat ze weer vooruit kunnen aan het vraagstuk.

Altijd de juiste match met onze interim online marketeers

Een tijdelijke kracht moet goed aansluiten op jouw team en bedrijf. De jarenlange ervaring van LICHT in het bemiddelen van marketing- en communicatieprofessionals waarborgt dit. LICHT kent de wensen en ambities van de Talents en daardoor welke bedrijven bij hen passen. Zo wordt de perfecte match tussen opdrachtgever en talent gemaakt. Ben je benieuwd naar de ervaring van opdrachtgevers met Happy Talents?

Bekijk hier de reviews

Ontmoet de Happy Talents

Happy Talents zijn aan het werk bij opdrachtgevers op locatie en volop aan het leren en ontwikkelen op het gebied van online marketing. Een aantal van hen volgt momenteel het kickstart programma en zijn binnenkort beschikbaar voor een opdracht. Benieuwd naar deze talenten?

Bekijk ons team
interim online marketing

Een frisse wind door jouw bedrijf met een interim online marketeer?

Wil jij een frisse Happy Talent in jouw organisatie? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Neem contact op