Home » Interim online marketing

Is jouw bedrijf op zoek naar extra online marketing capaciteit? Maar heb je bijvoorbeeld niet de mogelijkheid om een vaste kracht in dienst te nemen? Dan is Happy Talents interim online marketing de oplossing. Onze talenten zijn opgeleid tot digital marketing professionals en staan klaar om bedrijven zoals die van jou te ondersteunen en verder te brengen op het gebied van online marketing.

Verder bouwen met een interim online marketing

Happy Talents is onderdeel van de Happy Horizon-groep. Bij Happy Horizon werken ruim 220 specialisten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Voordat de talents worden gedetacheerd bij een opdrachtgever, volgen zij een aantal maanden een intensief opleidingstraject. In dit traject verzorgen specialisten van Happy Horizon trainingen in alle disciplines van online marketing. Uit deze trainingen volgen praktische opdrachten, zodat de talents direct aan de slag kunnen. Zo komen zij goed beslagen ten ijs wanneer zij voor een opdrachtgever gaan werken.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie

Benieuwd naar wat een Happy Talent als interim online marketeer voor jou kan betekenen?

  Velden met een * zijn verplicht.

  Een Happy Talent bij jou op locatie

  Wanneer kies je voor interim online marketing?

  Beperkte kennis in de organisatie

  Beperkte kennis

  Wanneer je eigen kennis over online marketing beperkt is en je graag een specialist in huis wilt halen om jouw organisatie verder te helpen. Onze digital marketing professionals pakken het voor je op als freelance online marketeer.

  Online zichtbaarheid vergroten met hulp van een interim online marketeer

  Vergroten online zichtbaarheid

  Wanneer je nog niet begonnen bent met online werkzaamheden en dit wel graag wilt oppakken. Onze online marketing specialisten weten er wel raad mee.

  Capaciteit op uw afdeling verhogen met een interim online marketeer

  Ondercapaciteit

  Ook tijdens piekmomenten wanneer je handen tekort komt, is een interim online marketeer een ideale oplossing. Wij zorgen voor de extra capaciteit die je nodig hebt.

  Sneller schakelen met een marketing bureau

  Sneller schakelen

  Ook voor sneller schakelen met een marketing bureau is een interim online marketing een goede oplossing. Zij kennen de vaktermen en kunnen een goede schakel zijn tussen uw organisatie en het bureau. Hierdoor worden marketing activiteiten binnen uw organisatie nog sneller opgepakt.

  Een interim online marketing als vervanging van een vaste medewerker

  Vaste medewerker opvangen

  Voor het inhuren van tijdelijk personeel voor het opvangen van een tijdelijke periode van afwezigheid. Denk bijvoorbeeld aan een online marketing specialist binnen je eigen team die een langere tijd op reis gaat, langdurig ziek is of met zwangerschapsverlof gaat. Op deze manier kunnen de werkzaamheden gewoon voortgezet worden en lopen projecten geen vertraging op. 

  Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in online marketing?

  Neem dan contact op met Robert van Westerop via robert@happytalents.nl.

  Geen extra zorgen met interim online marketing

  De Happy Talents zijn als online marketeers bij ons in dienst, maar werken bij jou op locatie. Op deze manier heb je een specialist in je team die flexibel inzetbaar is en als een spin in het web jouw bedrijf verder helpt in je online marketing. Geen zorgen over loon, werkgeverslasten, pensioen en doorbetaling bij ziekte of vakantie. Happy Talents regelt dit allemaal en je hebt er als opdrachtgever geen omkijken naar. Op deze manier heb je wel de lusten, maar niet de lasten.

  Altijd de juiste match met onze interim online marketeers

  Een tijdelijke kracht moet goed aansluiten op jouw team en bedrijf. Wij kennen de wensen en ambities van de Talents en daardoor welke bedrijven bij hen passen. Zo wordt de perfecte match tussen opdrachtgever en talent gemaakt. Ben je benieuwd naar de ervaring van opdrachtgevers met Happy Talents?

  Bekijk reviews van opdrachtgevers

  Online marketing ondersteuning vanuit een toonaangevend bureau

  Happy Talents is uniek door de verbinding met Happy Horizon uit Eindhoven. Voordat de Happy Talents gedetacheerd worden, volgen zij een intensief programma: de kickstart. Hierbij worden zij opgeleid en begeleid door de marketing specialisten uit deze groep. 

  Je haalt dus niet alleen een Happy Talents in huis, maar ook de kennis van ruim 240 marketing specialisten. Is het behoefte aan ondersteuning van een specialist? Geen probleem! Elke vrijdag komen de talenten terug bij Happy Horizon voor ondersteuning. Zo zorgen zij ervoor dat ze weer vooruit kunnen aan het vraagstuk.

  Ontmoet de Happy Talents

  Happy Talents zijn aan het werk bij opdrachtgevers op locatie en volop aan het leren en ontwikkelen op het gebied van online marketing. Een aantal van hen volgt momenteel het kickstart programma en zijn binnenkort beschikbaar voor een opdracht. Benieuwd naar de profielen van onze talenten?

  Bekijk hier ons team

  Een frisse wind door jouw bedrijf met een interim online marketeer?

  Wil jij een frisse Happy Talent in jouw organisatie? Dat kan! Vul het contactformulier in en we nemen vrijblijvend contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

  Neem contact op