Interim online marketeers voor jouw uitdaging

Voor elke uitdaging een geschikte interim online marketeer. Een bonuscollega waar je op kan bouwen.

Dit wil ik!

Waarom interim online marketing?

Wil jij jouw online marketingteam op korte termijn versterken? Dan is een interim online marketeer van Happy Talents de oplossing. Met ons team van diverse online marketeers vinden we altijd de juiste persoon voor jouw vraagstuk of uitdaging.

Maar wanneer kies je dan voor een interim online marketeer? Wanneer je online marketeer met zwangerschapsverlof gaat, op een lange reis is of andere situaties met lange afwezigheid. Ook wanneer je opzoek bent naar een vaste functie, kan een interim online marketeer bijspringen wanneer je niet stil wilt staan in de tussentijd. Daarnaast kunnen onze marketeers je uit de brand helpen tijdens piekmomenten. Onze interimmers zijn vast bij ons in dienst, maar werken wel op detacheringsbasis (gedeeltelijk) bij jou op locatie. Op deze manier haal je specialistische kennis in huis, zonder een medewerker aan te hoeven nemen.

Voor elke uitdaging een perfecte match

Jouw digitale uitdaging is uniek. Juist daarom streven we naar de perfecte match tussen jouw organisatie en een Happy Talent. Dit betekent een goede match op basis werkzaamheden en expertise, maar ook op organisatie vlak moet er een fijne klik zijn. Je kan dus enerzijds een interim online marketeer verwachten die veel kennis met zich meebrengt, maar aan de andere kant ook een gezellige bonuscollega! Onze interimmers stellen zich graag aan je voor, dus geef ons gewoon een belletje wanneer je benieuwd bent naar de beschikbare profielen.

Happy Clients

Van grote multinationals tot het MKB, onze interim online marketeers zijn breed inzetbaar. Deze mooie organisaties ging je voor en kunnen we vol trots Happy Clients noemen.

De voordelen van een interim online marketeer

Een online marketeer op interim basis inzetten heeft vele voordelen, zeker wanneer we kijken naar de huidige staat van de arbeidsmarkt. Om je hier een beeld bij te geven hebben we een aantal voordelen voor je onder elkaar gezet:

  • Flexibel & direct inzetbaar: we houden van snel schakelen. Een interim online marketeer van Happy Talents kan volgende week al starten bij jouw op locatie.
  • Gemak: geen zorgen over zaken als loon, pensioen of doorbetaling bij ziekte. Regelen wij!
  • Kennisniveau: een digital professional die gelijk hands-on meedraait in jouw team.

Meer info? Stuur mij een bericht! 

Robert van Westerop

Managing director

💬 Stuur mij een appje
📧 Neem contact op

Veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de interim online marketing mogelijkheden? Neem een kijkje in onze FAQ of neem contact op via een van de bovenstaande gegevens.

Wat zijn de voordelen van interim online marketing met Happy Talents?

Heb je even? ; )

  • Een bonuscollega die volledig meedraait in jouw team
  • Werken op locatie!
  • Flexibiliteit en snel starten
  • Opschalen wanneer jij wilt
  • Complexer vraagstuk? De 600 specialisten van Happy Horizon kijken graag mee.
  • Geen zorgen over loon, pensioen of doorbetaling bij ziekte

Meer redenen nodig? Geef ons vooral een belletje of stuur ons een mailtje.

Wat zijn de tarieven van een interim online marketeer?

Het uurtarief van een interim online marketeer ligt tussen de €52,50 en €75,-. Het exacte tarief wordt bepaald aan de hand van de opdracht, looptijd en de mate van ervaring.

Werkt een interim online marketeer bij mij op locatie?

Zeker! In goed overleg spreken we af welke dagen de interim online marketeer bij jouw op locatie komt werken.

Wat voor soort opdrachten kan een interim online marketeer van Happy Talents oppakken?

Onze interim online marketeers zijn in de breedte opgeleid en kunnen diverse digitale vraagstukken oppakken. Ook hebben we genoeg interimmers die gespecialiseerd zijn in disciplines zoals: SEO, SEA, Social advertising, e-mailmarketing en (B2B) leadgeneratie. Twijfel je nog? Laat het ons vooral weten, we denken graag mee.

Wat moet ik faciliteren?

Het enige wat jij hoeft te faciliteren is een uitdagend vraagstuk! De rest regelen wij. Onze interim online marketeers hebben een eigen Apple MacBook, kunnen hybride werken wanneer je zelf geen plek hebt en hebben zelf vervoer.

Hebben jullie een voorbeeld van een samenwerking?

Zeker! Bekijk hier onze case voor de Rolf Groep, waar interim online marketeer Judith veel impact heeft kunnen maken.