Home » Interim online marketing » Happy Challenge

Loop je stuk op een online marketing vraagstuk. En zou je graag willen dat er met een frisse blik naar een oplossing wordt gezocht? Ga dan een Happy Challenge aan! Startende online marketeers gaan kosteloos met je vraagstuk aan de slag en komen binnen 14 dagen met een advies op maat.

Snel online marketing advies op maat

Online marketing wordt steeds belangrijker. De ontwikkelingen gaan snel en het is soms moeilijk om al die ontwikkelingen op de voet te volgen. En nog lastiger om ze toe te passen.

Onze Happy Talents helpen je graag  daarbij. Stuk voor stuk hoogopgeleide, jonge professionals met ambities in de wereld van de online marketing. Met hun frisse blik en opgedane kennis zijn ze uiterst geschikt voor het oplossen van jouw vraagstuk. Bovendien doen onze Happy Talents het niet alleen. Zij kunnen terugvallen op de parate kennis en ervaring van ruim 220 specialisten van Happy Horizon. En na uiterlijk 14 dagen presenteren de Happy Talents hun plan.

Hoe ziet een Happy Challenge eruit?

Een Happy Challenge is een proces van 14 dagen. Nadat je de opdracht hebt doorgesproken met de teamleider en er een akkoord ligt, komen enkele talents bij je langs voor een kleine introductie en een brainstorm. Op dat moment stellen ze een aantal vragen om het probleem helemaal helder te krijgen. Daarna gaan ze aan de slag met het vraagstuk en stellen ze, met de hulp van enkele specialisten van Happy Horizon, een passend advies op. Na ca.14 dagen presenteren de Talents hun online marketing advies op jouw locatie.

Wil jij kosteloos online marketing advies ontvangen van gedreven en frisse online marketeers?

  Velden met een * zijn verplicht.

  Hulp van Happy Talents 

  Waarom kies je voor een Happy Challenge?

  Gedreven, frisse online marketeers

  Onze Happy Talents maken bewuste stappen in hun carrière. Zij bruisen van de ideeën en staan te popelen je te helpen met je uitdaging. Dit doen zij in samenwerking met enkelen van de ruim 220 specialisten van Happy Horizon Zij kunnen voor  ieder vraagstuk de hulp van de ruim 220 specialisten van Happy Horizon inroepen.

  Kosteloos

  Een Happy Challenge is volledig kosteloos. Onze enthousiaste talenten doen ervaring op met online marketing uit de praktijk, terwijl jouw bedrijf passend online marketing advies ontvangt. Een win-win-situatie.

  Professioneel advies op maat

  Na de kennismaking en de vragenronde gaan onze Talents direct aan de slag met het vraagstuk. Binnen 14 dagen presenteren ze hun bevindingen en geven een passend online marketing advies.

  Wil jij een Happy Challenge aangaan of meer informatie?

  Neem dan contact op met Robert van Westerop via robert@happytalents.nl.

  Happy Talents

  Happy Talents is een onderdeel van Happy Horizon, een groot marketingbureau met specialisten op het gebied van SEO, SEA, social media, data en nog veel meer. Onze talents krijgen de eerste twee maanden van het opleidingsprogramma meer dan 25 trainingen van deze specialisten over de verschillende aspecten van online marketing. Dankzij deze trainingen en verschillende opdrachten ontwikkelen zij zich tot volwaardige online marketeers.

  Interim online marketeer

  Na twee maanden gaan onze talents op projectbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers kampen met vaak met een capaciteitsprobleem of zoeken simpelweg specialisten op het gebied van online marketing om hun strategie uit te rollen. Onze talents worden een extra medewerker van deze opdrachtgevers en houden zich bezig met uiteenlopende vraagstukken. Heb jij ook behoefte aan extra hulp op gebied van online marketing?