Home » Interim online marketing » Online marketing tools » Online marketing dashboard

Als marketeer wil je graag inzicht krijgen in de prestaties van je marketing activiteiten. Je wilt niet schakelen tussen verschillende platformen, maar juist alles in een overzichtelijk dashboard. Een online dashboard, ontworpen door Happy Talents is hiervoor de perfecte oplossing. In het dashboard staan de KPI’s en metrics die voor jou en je organisatie van belang zijn.

Voordelen van het Happy Talents online dashboard

 • inzicht de resultaten van je marketing campagnes
 • optimalisatie mogelijk op basis van de resultaten
 • gebruiksvriendelijke opmaak

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met online marketing dashboards. Het is hierbij dan ook belangrijk om vooraf duidelijk af te stemmen welke gegevens er in het dashboard moeten komen te staan, zodat het dashboard zo effectief mogelijk ingericht kan worden. Vragen die je je vooraf kan stellen:

 • Wat is het doel van het dashboard?
 • Voor wie is het dashboard bedoeld?
 • Wat zijn belangrijke KPI’s en metrics?

De essentie van het online dashboard is in principe dat het voor iedereen binnen je organisatie toegankelijk en begrijpbaar is. Delen van het dashboard binnen je organisatie kan makkelijk door de URL van het dashboard te delen.

Plannen

Online marketing dashboard

Er kan gekozen worden uit verschillende online marketing dashboards. Afhankelijk van je marketing campagnes en het doel dat je hebt met de dashboards zijn er verschillende varianten. 

Meer weten over het online marketing dashboard van Happy Talents?

Neem vrijblijvend contact op!


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Contact

  Wil je ook graag een dashboard om jouw online marketing resultaten te meten? Neem dan contact op met Happy Talents om samen de mogelijkheden te bekijken voor jouw bedrijf. 

  Neem contact op