Home » Interim online marketing » Online marketing trainingen

Vanuit Happy Talents zijn wij niet alleen bezig met onze kennis in te zetten bij opdrachtgevers, maar we dragen deze online marketing kennis ook graag over tijdens trainingen aan geïnteresseerden.

Tijdens de online marketing trainingen geven we theoretische kennis die in de praktijk gemakkelijk kan worden toegepast. Ook worden tijdens deze trainingen echte cases behandeld waardoor de theoretische kennis heel tastbaar wordt. De meeste online marketing trainingen bestaan uit een basistraining en een training voor gevorderden. 

De trainingen die wij op dit moment aanbieden zijn op het gebied van:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Tijdens de SEO trainingen doe je kennis op hoe je de online vindbaarheid van jouw website verder optimaliseert.
Lees verder

Zoekmachine adverteren (SEA)

In de SEA trainingen leer je op welke manier je het beste kan adverteren in zoekmachines als Google en Bing.
Lees verder

Adverteren op social media

Tijdens de social advertising training kom je erachter hoe je verschillende social media kanalen kunt inzetten om te adverteren.
Lees verder

E-mailmarketing

In de e-mailmarketing training leer je op welke manier je snel en efficiënt jouw doelgroep kan bereiken via mail.
Lees meer

Conversie optimalisatie

Gedurende de CRO training doe je kennis op over het optimaliseren van conversies op jouw website.
Lees verder

Google Analytics

Tijdens de Google Analytics training leer je inzichten krijgen van je websitebezoekers.
Lees verder

Wil jij graag aan de slag met online trainingen? Laat het ons weten!


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Waarom online marketing trainingen?

  We merken dat er steeds meer behoefte ontstaat bij organisaties waar onze talents aan de slag zijn geweest. Een Happy Talent is ideaal in te zetten op een kort project of om bijvoorbeeld tijdelijk een zwangerschapsverlof op te vangen. Vaak is er minder kennis in huis over online marketing dan gewenst en wanneer het contract met onze talents verloopt ontstaat er als het ware een gat op de marketingafdeling. Er is namelijk te weinig kennis om het verder op te pakken. En dat is zonde, want er is al veel tijd ingestoken. Daarom bieden we ook online marketing trainingen aan voor bedrijven. Op deze manier leer je hoe je zelf aan de slag kan gaan met de nodige basiskennis en kan je als organisatie online verder groeien.

  Tip: vandaag nog beginnen met het bijspijkeren van je online marketing kennis? Neem eens een kijkje op onze boekenplank!

  Interesse in een van onze online marketing trainingen? Of wil je een training voor jouw bedrijf die niet in dit lijstje voorkomt? Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden!
  Neem contact op via het  contactformulier en we helpen je graag verder! 

  Veelgestelde vragen

  Wat voor soort trainingen krijgt een Happy Talent?

  Wanneer een Happy Talent start met het traineeship krijgt deze de eerste twee maanden voornamelijk trainingen. Deze trainingen zijn zeer uiteenlopend, om zo breed mogelijk opgeleid te worden. Dat betekent dat de trainingen variëren van SEO tot e-mail, van SEA tot social, en van marketing automation tot data. Buiten deze trainingen volgen er nog veel meer! Na deze trainingen blijft een Happy Talent zich ontwikkelen door bijvoorbeeld zelfstudies te volgen, maar ook door te sparren met collega’s over elkaars vraagstukken.

  Hoe ziet een training eruit?

  De trainingen verschillen van lengte, afhankelijk van het vakgebied. Een ding dat centraal staat is dat de trainingen allemaal worden gegeven door een specialist met veel ervaring in het vakgebied. De training omvat theorie uit het vakgebied, waarna altijd praktijkvoorbeelden volgen. Na afloop wordt er altijd een opdracht meegegeven, zodat de Talent de geleerde stof direct zelf kan toepassen. De uitwerking van de opdracht wordt vervolgens met elkaar en de trainer besproken.

  Waar worden de trainingen gegeven?

  De trainingen worden voornamelijk gegeven in Eindhoven op een locatie van Happy Horizon. Dit zijn trainingen in het gebouw aan de Keizersgracht, of in de welbekende Blob. Daarnaast worden er ook wel eens externe trainingen gegeven door bijvoorbeeld Copernica of Channable. Door het Covid-19 virus wordt momenteel veel vanuit huis gewerkt en is het voor ons geen probleem om de trainingen online te kunnen geven.

  Wordt een Happy Talent wel begeleid?

  Aan het begin van de loopbaan bij Happy Talents wordt er op zoek gegaan naar jouw unieke talent. Waar blink jij in uit? Daarnaast bespreken we ook de bijbehorende ‘draak en leervraag’. Een draak is iets wat jou tegenhoudt om jouw talent volledig te uiten, een leervraag zegt jou hoe je dit moet aanpakken. Daarnaast worden er trainingen gegeven in personal branding, persoonlijke ontwikkeling en hebben alle talents een buddy.

  Hoe ziet de periode bij een opdrachtgever eruit?

  Afhankelijk van de opdracht bekijken we hoe lang iemand bij een opdrachtgever blijft. Dit kan uiteenlopen van 3 maanden tot aan 1 jaar. De Happy Talent zal voor 32 uur per week voor de opdrachtgever werkzaam zijn. Daarnaast is de vrijdag ‘terugkomdag’, waarbij de Happy Talent verder wordt getraind in het vakgebied, of waar de talent kan bespreken waar hij of zij tegenaan loopt binnen een opdracht.

  Kan jij wel wat extra kennis gebruiken op het gebied van online marketing?

  Daag ons uit!