Home » Interim online marketing » Online marketing trainingen » E-mailmarketing training

Een effectief middel om in te zetten voor online marketing is e-mailmarketing. Het is een krachtig kanaal om je doelgroep aan te spreken. Of het nu gaat om bijvoorbeeld het onderhouden van relaties, nieuwe contacten maken of meer brand awareness creëren. Kortom, met e-mailmarketing spreek je je doelgroep snel en effectief aan. Het is via Happy Talents mogelijk om enkele e-mailmarketing trainingen te volgen, zodat je zelf de kneepjes van het vak kan leren. 

Wat kan je met e-mailmarketing?

E-mailmarketing zorgt ervoor dat je je doelgroep op een makkelijke maar ook krachtige manier van informatie kan voorzien. De kosten zijn laag waardoor het veelvoudig ingezet kan worden en ook als goede retargeting tool gebruikt kan worden. De e-mails die je verstuurt kan je naar eigen smaak en voorkeur opstellen en ontwerpen. Daarnaast kan je ook gemakkelijk testen welk e-mail format beter aanslaat bij het publiek dat je probeert aan te spreken. E-mailmarketing maakt dus dingen meetbaar. Onder andere hoeveel mensen de mail hebben in goede orde hebben ontvangen, hoe vaak deze e-mail is geopend, en dus of de e-mailcampagne werkt. Maar ook hoeveel e-mails er niet zijn aangekomen. Bovendien is het mogelijk, naast de mail in groten getale te versturen, deze alsnog te personaliseren wat kan zorgen voor meer verbinding met de doelgroep.

Wat leer je tijdens de training e-mailmarketing?

Er zijn twee trainingen voor e-mailmarketing: de basistraining en de training voor gevorderden. In de basistraining komen de volgende onderwerpen aan bod:

Ja, ik wil e-mailmarketing trainingen volgen!

Dus ben jij nu benieuwd naar wat de beste e-mail marketing strategie is, maar weet je niet goed waar te beginnen? Via de e-mailmarketing training leer je er alles over! Neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden van de e-mailmarketing trainingen kunnen kijken.

Wil jij met jouw team een e-mailmarketing training volgen? Neem dan contact op!


    Velden met een * zijn verplicht.

    Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.