Is jouw marketing team op zoek naar meer kennis over adverteren in zoekmachines? Via Happy Talents is het mogelijk om SEA trainingen te volgen.

Wat is SEA?

SEA staat voor search engine advertising. Dit is het online adverteren in zoekmachines, zoals Google en Bing. Met zoekmachine adverteren verbeter je tegen bepaalde kosten de vindbaarheid van je website. Deze betaalde advertenties zijn te herkennen aan de dikgedrukte ‘advertentie’ bovenaan in de resultaten van de zoekmachine.

Wat leer je tijdens de SEA-training?

Zoekmachine adverteren is vrij breed. De meeste bekende is Google Ads, maar daarnaast leer je ook de basisprincipes van Google Shopping, Microsoft advertising en YouTube advertising.

Google Ads

Wil je leren hoe je meer websitebezoekers krijgt, meer online verkopen genereert of ervoor wilt zorgen dat je klanten terug blijven komen naar je website? Dit kan allemaal met Google Ads (voorheen Google Adwords). Met Google Ads adverteer je op ’s werelds grootste zoekmachine. Tijdens de Google Ads trainingen worden de verschillende target mogelijkheden uitgelegd en leer je hoe je zelf een Adwords campagne opzet en optimaliseert.

Google Shopping

Met Google Shopping kan je je producten direct met afbeeldingen en prijs in de zoekresultaten promoten. Dit is bijvoorbeeld erg interessant wanneer je een eigen webshop hebt. Tijdens de training leer je wat de mogelijkheden hiervan zijn en hoe je een product feed kan maken en koppelen.

Microsoft advertising

Alhoewel Google Ads toch wel het meest populair is, is het adverteren via Bing ook erg interessant. Veel mensen hebben de Bing zoekmachine namelijk standaard als homepagina ingesteld in hun browser. Via de SEA training van Happy Talents ga je dus ook leren wat de mogelijkheden zijn van Bing adverteren.

YouTube advertising

Met het adverteren op YouTube kan je jouw doelgroep bereiken tijdens het kijken naar video’s. Dit zijn de advertenties die je ziet voor, tijdens en na een YouTube video. Tijdens de trainingen leer je welke soort advertenties er ingezet kunnen worden en welke strategie het beste past bij welk doel.

Ook SEA training volgen?

Wil jij ook leren hoe je kan adverteren via zoekmachines en kan je niet wachten om je eerste campagnes op te zetten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Laat vooral weten indien je een specifiek vraagstuk hebt, dan zorgen wij ervoor dat we dit verwerken in de training!

Wil jij met jouw team een SEA training volgen? Neem dan contact op!


    Velden met een * zijn verplicht.

    Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.