Voor bedrijven is het interessant om met SEO aan de slag te gaan om de zichtbaarheid in zoekmachines te vergroten. Je wilt beter gevonden worden in de zoekmachine, dus is het belangrijk je website hiervoor te optimaliseren. Op deze manier scoort jouw website goed in de organische zoekresultaten. Via Happy Talents is er de mogelijkheid om een aantal SEO trainingen te volgen, zodat je zelf ook aan de slag kan gaan met het optimaliseren van je online vindbaarheid.

Wat is SEO?

SEO, ofwel Search Engine Optimalization, is het optimaliseren van je website zodat deze goed gevonden wordt in de zoekmachines. In het Nederlands noemen we dit zoekmachine optimalisatie. Door het verbeteren van bepaalde factoren zoals de content, autoriteit en techniek, wordt je website beter gevonden op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw organisatie.

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Er zijn verschillende technieken die bijdragen aan het optimaliseren van de website. Door middel van het toepassen van deze technieken, komt jouw website hoger in de organische zoekresultaten te staan. Bij deze SEO-technieken kan je denken aan goede content met relevante zoekwoorden, linkbuilding en meta data. Kortom, er zijn genoeg manieren om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Wat leer je tijdens de SEO training?

De SEO trainingen bestaan uit een basistraining en een training voor gevorderden. In de basistraining komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • sluit de huidige content aan op de belangrijkste zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden?
  • aan welke technische eisen moet je website voldoen?
  • wat zijn meta descriptions en alt-tags?
  • wat zijn backlinks en hoe kan je relevante links verzamelen?
  • welke tools je kan gebruiken?

Ja, ik wil SEO training volgen!

Wil jij de vindbaarheid van je website optimaliseren en zelf hiermee aan de slag gaan? Neem vrijblijvend contact op met Happy Talents en we kijken graag mee naar de mogelijkheden voor SEO trainingen voor jouw marketing team. Heb je een specifiek vraagstuk met betrekking tot SEO of iets waar je tegenaan loopt? Laat dit dan vooraf weten! Dan nemen we dit mee in de training. 

Wil jij met jouw online marketing team een SEO training volgen? Neem dan contact op!


    Velden met een * zijn verplicht.

    Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.