Home » Over Happy Talents » Ons team » Jannes de Winter

Jannes de Winter

Functie: Online marketing specialist
E-mailadres: jannes@happytalents.nl

Happy Talent | Jannes de Winter | Online marketing specialist

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt uitgeverij Blink
Happy Talents | Nextview Amsterdam Eindhoven

Blijven ontdekken, blijven leren en blijven verwonderen. Ik zit niet graag stil en dat heeft er aan bijgedragen dat ik me bij Happy Talents heb aangesloten. Na het behalen van mijn master Commerciële Communicatie in  2018 werd het tijd om alle theoretische kennis in de praktijk te brengen. Ik verruilde Nijmegen voor Eindhoven en begon als SEA specialist. Een ontzettend leuke functie omdat je direct resultaat ontvangt over wat wel en wat niet werkt.

Het online marketingvak is continu in beweging en daarom onwijs uitdagend. Toen mij werd aangeboden om dit traineeship te volgen, en mijn kennis en kunde in de online marketing te vergroten, heb ik niet hoeven twijfelen. De combinatie van werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en het blijven ontwikkelen van mijn competenties, zowel professioneel als persoonlijk, is perfect.

Ik zat in de eerste lichting van trainees, waardoor ik enorm betrokken was bij de opzet van de marketing van Happy Talents. Alles wat ik leerde over SEO, SEA, display, CRO, e-mailmarketing en social media kon ik dus direct toepassen.

Ook in mijn vrije tijd blijf ik graag ontdekken. Ik ben avontuurlijk en vind het leuk om de wereld te zien. Australië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten staan op mijn lijstje. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende festivals te bezoeken en ik ga graag naar de sportschool.

Heb je zin om een bakje koffie te drinken? Stuur gerust een mailtje naar jannes@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics
  • Google Ads Search
  • Google Display
  • Google Video
  • Google Ads Measurement
  • HubSpot Email Marketing
  • HubSpot Content Marketing

#happysong

“Jannes is een doortastende en flexibele online marketeer met een sterke basis in SEO en SEA, die graag meedenkt met het team en de wensen/behoeftes. Hij heeft voor de verschillende methodes van Blink het gehele SEO en SEA stuk opnieuw ingericht en heeft zich daarnaast bezig gehouden met de verschillende social media en daaraan gerelateerde campagnes. Hij is leergierig en hands-on. Een zeer waardevolle toevoeging voor het team!”

Carlijn VosTeamleider Marketing Educatie bij Blink

Blog

Artikelen van Jannes

Wil jij nieuw talent binnen jouw organisatie?

Daag mij uit!