Home » Over Happy Talents » Ons team » Jannes de Winter

Jannes de Winter

Online Marketeer
jannesdewinter@happytalents.nl

Jannes de Winter

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt uitgeverij Blink
Happy Talents | Nextview Amsterdam Eindhoven
logo zuyd hogeschool

Mijn verhaal

Na mijn studie Communicatiewetenschap in Nijmegen ben ik gaan werken als SEA specialist bij Happy Leads. Na een tijdje kreeg ik de kans om te starten met het Happy Talents programma om zo mijn kennis van online marketing te verbreden. Ik ging aan de slag bij leermiddelen ontwikkelaar Blink en daarna bij Nextview Consulting. Momenteel werk ik als interim online marketeer bij Zuyd Hogeschool.

Interesses

In het vakgebied vinden elke dag nieuwe ontwikkelingen plaats, waardoor je je nooit hoeft te vervelen! Ik vind het leuk dat ik voor verschillende opdrachtgevers als online specialist alle disciplines binnen de online marketing inzet. Maar een meer specialistische opdracht, bijvoorbeeld op het gebied van paid advertising of contentmarketing vind ik ook interessant.

Ik sta het liefste op met een goede kop koffie, zo begint mijn dag altijd goed. Als ik een superkracht zou mogen kiezen, was dit tijdreizen. Een stuntman zijn, dat zou ik nu echt graag voor één dag willen zijn!

Contact

Heb je zin om een bakje koffie te drinken? Stuur gerust een mailtje naar jannesdewinter@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Display
  • Google Video
  • Google Ads Measurement
  • HubSpot Email Marketing
  • HubSpot Content Marketing
  • HubSpot Digital Advertising

Ervaring

SEA

80%

Social Advertising

80%

E-mail

60%

Content

70%

Analytics

70%

Affiliate

70%

Display

70%

“Jannes is een doortastende en flexibele online marketeer met een sterke basis in SEO en SEA, die graag meedenkt met het team en de wensen/behoeftes. Hij heeft voor de verschillende methodes van Blink het gehele SEO en SEA stuk opnieuw ingericht en heeft zich daarnaast bezig gehouden met de verschillende social media en daaraan gerelateerde campagnes. Hij is leergierig en hands-on. Een zeer waardevolle toevoeging voor het team!”

Carlijn VosTeamleider Marketing Educatie bij Blink

Blog

Artikelen van Jannes