Jannes de Winter

jannes@happytalents.nl

Jannes de Winter | Online marketing specialist

Blijven ontdekken, blijven leren en blijven verwonderen. Ik zit niet graag stil en dat heeft er aan bijgedragen dat ik mij nu Happy Talent mag noemen. Na het behalen van mijn master Commerciële Communicatie in de zomer van 2018 werd het tijd om alle theoretische kennis in de praktijk te brengen. Ik verruilde Nijmegen voor Eindhoven en begon als SEA specialist. Een ontzettend leuke functie omdat je direct resultaat ontvangt over wat wel en wat niet werkt.

Het online marketingvak is continu in beweging en daarom onwijs uitdagend. Toen mij werd aangeboden om dit traineeship te volgen, en mijn kennis en kunde in de online marketing te vergroten, heb ik niet hoeven twijfelen. De combinatie van werkervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers en het blijven ontwikkelen van mijn competenties, zowel professioneel als persoonlijk, is perfect.

Ik zit in de eerste lichting van trainees, waardoor ik enorm betrokken ben bij de opzet van de marketing van Happy Talents. Alles wat ik leer over SEO, SEA, display, CRO, e-mailmarketing en social media kan ik dus direct toepassen.

Ook in mijn vrije tijd blijf ik graag ontdekken. Ik ben avontuurlijk en vind het leuk om de wereld te zien. Australië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten staan op mijn lijstje. Daarnaast vind ik het leuk om verschillende festivals te bezoeken en ik ga graag naar de sportschool.

Heb je zin om een bakje koffie te drinken? Stuur gerust een mailtje naar jannes@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn!

Behaalde Google certificaten:

  • Google Analytics
  • Google Ads Search
  • Google Display
  • Google Video
  • Google Ads Measurement

Huidige opdrachtgever

Momenteel ben ik gedetacheerd bij uitgeverij Blink in Den Bosch. Deze organisatie geeft lesmethodes voor het basis- en voortgezet onderwijs en educatieve kindermerken uit. Momenteel werk ik vooral aan het opzetten en beheren van SEA campagnes en het verbeteren van de organische vindbaarheid voor methodes zoals PLOT26 en Wired. Daarnaast denk en werk ik mee aan de corporate online strategie van Blink!

#happysong

Blog

Artikelen van Jannes