Home » Over Happy Talents » Ons team » Johan van der Heijden

Johan van der Heijden

Creative Content Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

In september 2021 heb ik mijn studie Communicatie IEMES (International Events, Music and Entertainment Studies) afgerond. Tijdens deze studie ben ik veel bezig geweest met het creëren van concepten. Het meest trots ben ik op het project dat ik voor Fairytale Festival heb gedaan.

“The CraftKingdom”

De naam Fairytale Festival zegt het al; alles wat zij doen proberen ze door te vertalen naar een sprookje. Van de beleving op het festival, tot aan de aankondiging van de artiesten. Tijdens de tweede lockdown vond ik het belangrijk dat ze zichtbaar bleven. Er moest dus een concept komen dat coronaproof was én aansloot bij de waarden van het merk. Zo ben ik op het idee gekomen om samen met een tekenaar verschillende sprookjeskarakters te ontwerpen, die tot leven kwamen in de vorm van een speciaalbiertje. In plaats van een speciaalbiertje te bestellen aan de bar, kies je nu voor een karakter die de troon in het Fairytale koninkrijk moet opvolgen. Elk sprookjesfiguur krijg een eigen verhaal die terug te vinden is op het blikje. Kies je voor “de Witte heks” (witbiertje) of toch voor de “Monnik” (India Pale Lager)? Ik creëerde een drive trough concept, waarbij ze geheel in de Fairytale stijl het speciaalbier pakket konden ophalen. En in september kon men het biertje ook daadwerkelijk bestellen op het festival.

Interesses

Je raadt het al: creatieve doorvertalingen maken van een merk.

Persoonlijke interesses

Sport. Ik tennis al sinds ik zeven jaar oud ben. Sinds 3 jaar mag ik ook tennisles geven aan kinderen en volwassenen. Naast tennis ga ik geregeld padellen, golven, boksen en vind ik het leuk om nieuwe sporten uit te proberen.

Contact

Ik heb super veel zin om mijn creativiteit in te zetten om jouw bedrijf verder te helpen. Een keertje sparren? Stuur me gerust een berichtje op LinkedIn of mail naar [email protected].

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search

Favoriete nummer

Kun je wel een creative content marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!