Home » Over Happy Talents » Ons team » Jordi Rings

Jordi Rings

Online Marketeer
jordirings@happytalents.nl

jordi rings foto
Download CV

Klantportfolio

logo lequal
De Rolf groep x Happy Talents

Mijn verhaal

In 2021 ben ik afgestudeerd van de opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts aan het Fontys in Tilburg. Tijdens de opleiding is mijn passie voor Online Marketing ontstaan en alleen maar gegroeid. Gedurende mijn stageperiodes bij Capital Advertising en Indicia heb ik dan ook al kennis mogen maken met verschillende facetten binnen het werkveld.

Interesses

Het leuke aan het Online Marketing vak vind ik dat het ontzettend bewegelijk is en veel met elkaar samenhangt. Wat vandaag nog werkt, kan bij wijze van morgen alweer anders zijn. Het geeft me energie om hierin mee te bewegen en te zien dat jouw eigen inspanningen bijdragen aan het succes van een bedrijf of organisatie. Voor de komende jaren lijkt met me tof om bij Happy Talents meer als all-rounder te handelen, om zo van alle smaken binnen het vak wat mee te krijgen.

Mijn perfecte collega is altijd in voor een grapje/gezelligheid en motiveren en helpen we elkaar waar nodig. Niet geheel onbelangrijk drinkt deze perfecte collega graag een biertje mee op de vrijmbo’s. Gelukkig zit dit bij al mijn Happy Talents collega’s wel goed 😉 Ik wil ook nog heel graag veel van de wereld zien. Japan, Mexico en Noorwegen staan hoog op mijn lijstje! Fietsen in de regen is een van mijn grootste ergernissen, daarom zou ik als superkracht mezelf graag willen teleporteren! Zo ben je overal in de wereld snel én vooral droog!

Contact

Benieuwd naar wat ik (of een van de andere Happy Talents) voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met me op via jordirings@happytalents.nl of LinkedIn en ik kijk graag met je mee!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search

Ervaring

SEA

50%

SEO

40%

Social Advertising

60%

Data

40%

CRO

40%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Jordi