Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Jordi Rings

Jordi Rings

Online Marketeer
[email protected]

jordi rings foto
Download CV

Klantportfolio

logo lequal
De Rolf groep x Happy Talents

Mijn verhaal

In 2021 ben ik afgestudeerd van de opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts aan het Fontys in Tilburg. Tijdens de opleiding is mijn passie voor Online Marketing ontstaan en alleen maar gegroeid. Gedurende mijn stageperiodes bij Capital Advertising en Indicia heb ik dan ook al kennis mogen maken met verschillende facetten binnen het werkveld.

Interesses

Het leuke aan het Online Marketing-vak vind ik dat het ontzettend bewegelijk is en veel met elkaar samenhangt. Wat vandaag nog werkt, kan bij wijze van morgen alweer anders zijn. Het geeft mij energie om hierin mee te bewegen en te zien dat jouw eigen inspanningen bijdragen aan het succes van een bedrijf of organisatie. Voor de komende jaren lijkt met me tof om bij Happy Talents meer als all-rounder te handelen, om zo van alle smaken binnen het vak wat mee te krijgen.

Mijn perfecte collega is altijd in voor een grapje/gezelligheid en motiveren en helpen we elkaar waar nodig. Niet geheel onbelangrijk drinkt deze perfecte collega graag een biertje mee op de vrijdagmiddagborrels. Gelukkig zit dit bij al mijn Happy Talents collega’s wel goed 😉  Ik wil ook nog heel graag veel van de wereld zien. Japan, Mexico en Noorwegen staan hoog op mijn lijstje! Fietsen in de regen is een van mijn grootste ergernissen, daarom zou ik als superkracht mezelf graag willen teleporteren! Zo ben je overal in de wereld snel én vooral droog!

Contact

Benieuwd naar wat ik (of een van de andere Happy Talents) voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met me op via [email protected] of LinkedIn en ik kijk graag met je mee!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search

Ervaring

SEA

50%

SEO

40%

Social Advertising

60%

Analytics

40%

CRO

40%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

“Jump into conclusions? Jordi niet. Hij bekijkt issues vanuit verschillende perspectieven. En dat is één van zijn krachten. In combinatie met zijn analytische skills, verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen, maakt het dat wij veel plezier aan Jordi hebben beleefd. Je laat jezelf niet gek maken en zet een stapje terug wanneer dat nodig is. Om er vervolgens natuurlijk twee vooruit te zetten! Verder hebben we je leren kennen als een sociale jongen, die altijd bereid is om een tandje bij te zetten en altijd in is voor een praatje of grapje.”

Jordi KeulemansSr. Online Marketeer Indicia

Blog

Artikelen van Jordi