Home » Over Happy Talents » Ons team » Jorn Groenenberg

Jorn Groenenberg

Online Marketeer
jorngroenenberg@happytalents.nl

Jorn foto onsteam

Mijn verhaal

Ik heb de studie Commerciële Economie gedaan, met een minor in online marketing. Daarnaast heb ik altijd met veel plezier in de horeca gewerkt. In het begin van mijn studie was dit nog achter de bar. Aan het einde van mijn studie deed ik dit achter mijn laptop, met Facebook Ads. Hierdoor ben ik altijd bezig geweest met online marketing en was Happy Talents de logische vervolgstap.

Interesses

Het menselijke aspect van online marketing boeit me enorm. Ik wil weten waarom iemand voor knopje A of knopje B gaat. In mijn vrije tijd verdiep ik me graag in de psychologie die hierachter schuilgaat. Ook vind ik de kracht van online marketing fascinerend. Een paar procent meer bezoekers betekent soms een extra omzet van duizenden euro’s!

Als ik mijn perfecte collega zou moeten omschrijven in drie woorden zou het zijn: haal vaak koffie. Ik functioneer namelijk het beste met een paar bakkies koffie op! Als de koffie op is zou een spannende Champions League wedstrijd mijn dag toch nog goed kunnen maken! Als ik een dier zou zijn, dan was ik een ijsbeer: georganiseerd, betrouwbaar én vastberaden. Dat zijn wel eigenschappen van een ijsbeer die ik in mezelf terug zie. 

Contact

Advies nodig? Laten we een keer om de tafel gaan. Stuur een mailtje naar jorngroenenberg@happytalents.nl of connect me op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Beginners
  • Basisprincipes van Online Marketing

Ervaring

Social Advertising

80%

CRO / Web Development

40%

SEO

30%

E-mailmarketing

50%

Contentmarketing

60%

Affiliate Marketing

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Jorn