Home » Over Happy Talents » Ons team » Laura van der Zanden

Laura van der Zanden

Online Marketeer
lauravanderzanden@happytalents.nl

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt Capgemini

Mijn verhaal

In 2020 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie, met een afstudeerstage bij Searchresult richting SEO en CRO. Hier heb ik dan ook veel ervaring mogen opdoen aan bureauzijde en het derde plekje mogen bemachtigen van de scriptieprijs. Daarnaast heb ik tijdens mijn opleiding de minor Online Marketing gevolgd, waarbij ik voornamelijk ervaring heb opgedaan over organische optimalisaties.

Interesses

Mijn interesse ligt vooral bij SEO, wat een ontzettend breed vakgebied is, maar waar ik echt een intrinsieke motivatie voor heb om in dit vakgebied te ontwikkelen. Daarnaast vind ik alles wat met content te maken heeft ontzettend leuk! Ook alle andere specialismen vind ik super interessant, maar hierin ben ik nog lerende.

Wat mij trekt binnen online marketing is de afwisseling die het biedt, geen dag is hetzelfde. Als ik voor één dag mocht kiezen zou ik een beroemde zangeres willen zijn met een dijk van een stem! Dat is helaas niet voor mij weggelegd, maar ik vind het heerlijk om de hele dag naar muziek te luisteren omdat dit mijn dag altijd goed maakt. Wat ik nog graag zou willen doen? Ooit zou ik ook nog graag willen parachutespringen, een sprong in het diepe kan natuurlijk nooit kwaad.

Contact

Leuk dat je kennis wilde maken! Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik sta zeker open om met je in gesprek te gaan met een digitaal koffietje. Mail naar lauravanderzanden@happytalents.nl en voeg me toe via LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display
  • Google Ads Search

Ervaring

Content

80%

SEO

75%

Social

70%

SEA

45%

Analytics

35%

CRO

30%

Affiliate

30%

E-mail

30%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Laura