Home » Over Happy Talents » Ons team » Lisa Slegers

Ondernemen, leren en innoveren zijn de dingen waarvoor ik ’s ochtend mijn bed uit kom. Ik ben ondernemend en analytisch en zal altijd tot de bodem gaan zoeken naar het probleem zodat dit op de beste manier aangepakt kan gaan worden. Om deze reden ben ik een Happy Talent geworden. Ik wil ik mezelf graag breed oriënteren op het gebied van online marketing en daarbij het liefst zoveel mogelijk branches van dichtbij meemaken.

In mijn ervaring tot nu toe heb ik al verschillende branches leren kennen. Zo heb ik al gewerkt bij een bedrijf in de financiële sector en bij een thuiszorgorganisatie. Ook heb ik naast mijn werk bij Happy Talents nog een eigen bedrijf waar ik graag mijn vrije tijd aan besteed. Aanbevelingen van bedrijven waar ik eerder heb gewerkt vind je terug op mijn LinkedIn profiel.

En buiten kantooruren?

Mijn leven draait op muziek. Ik heb het liefst altijd muziek om me heen. Of ik die muziek nu zelf maak of dat ik een leuke playlist uitzoek. Ook ben ik sinds kort bezig met danslessen om op die manier nog wat meer uit de muziek ervaring te halen. Muziek maakt mij rustig en zorgt dat ik het meeste uit mijn dag kan halen. Verder heb ik nog een eigen bedrijf waar ik in mijn vrije uurtjes graag wat tijd aan besteed.

Wil jij meer weten over mijn profiel?

Meer over mijn profiel en eerder werkervaring vind je op mijn LinkedIn pagina. Wil je me graag persoonlijk leren kennen? Voeg me toe op LinkedIn en dan plannen we een afspraak in. Je kunt me ook altijd een mailtje sturen via lisa@happytalents.nl.

Behaalde certificaten

  • HubSpot Marketing Software
  • Google Analytics
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

#happysong

Blog

Artikelen geschreven door Lisa Slegers