Home » Over Happy Talents » Ons team » Manon van Rossum

Manon van Rossum

Online Marketeer
[email protected] 

HappyTalents Manon van Rossum

Klantportfolio

Happy Talents ondersteunt Capgemini

Mijn verhaal

Na het behalen van mijn diploma Interieuradviseur aan het Hout- en Meubileringscollege, ben ik een Bacheloropleiding te Academie Artemis in hartje Amsterdam gaan volgen. Hier heb ik mijzelf gespecialiseerd in grafische vormgeving. Om mijn interesse voor schrijven naar een hoger niveau te tillen ben ik een cursus journalistiek gaan volgen op Fontys hogeschool. Uit mijn ervaringen is mijn passie voor online marketing ontstaan. Happy Talents is de ideale vervolgstap om mijn kennis verder te ontwikkelen en al mijn interesses te combineren.

Interesses

Alles wat met content te maken heeft, vind ik ontzettend leuk om te doen. Mijn creativiteit delen met klanten en collega’s geeft mij energie. Net zo breed als het begrip online marketing is, net zo breed liggen mijn interesses in dit vakgebied. Als je van alle takken de fijne kneepjes weet, kom je naar mijn mening tot het mooiste resultaat.
Ik ben dol op films, de verfilming van Alice in Wonderland van Tim Burton vind ik ge-wel-dig. Hoe deze film is geanimeerd is prachtig! Een iets mindere dag? Heerlijk eten met een glas wijn maakt mijn dag altijd goed. Mijn positiviteit breng ik graag over naar anderen. Het glas is dan ook altijd halfvol!

Contact

Ben je benieuwd wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Ik bespreek graag de mogelijkheden onder het genot van een heerlijk kopje koffie! Mail naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Video
  • Hubspot SEO

Ervaring

SEA

20%

SEO

40%

Social Advertising

20%

E-mail

10%

Content

70%

Analytics

30%

Affiliate

10%

CRO / Web Development

10%

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Manon