Home » Over Happy Talents » Ons team » Nick van der Laan

Nick van der Laan

Werkstudent
nickvanderlaan@happytalents.nl

Nick van Der laan Happy Talents

Mijn verhaal

Tijdens mijn studie Communicatie in Eindhoven liep ik stage bij Happy Talents. Hierbij was ik verantwoordelijk voor het creëren van content voor verschillende social media platformen. Hierbij hoorde het organiseren van opnames, het creëren van videotemplates, het opstellen van een handboek, hoe gaat een opname in zijn werk, en het editten van video’s. Dit beviel zo goed dat ik ben blijven hangen als werkstudent.

Interesses

In het begin wist ik niks van online marketing en dacht ik dat dit alleen maar het analyseren van data inhield. In de praktijk kwam ik erachter dat dit helemaal niet het geval is. Het werk is namelijk ontzettend afwisselend. Ik vind het interessant om tools te gebruiken waarmee je kunt zien hoe een doelgroep reageert op een content uiting. Met deze data kun je de doelgroep sturen en zo het beste resultaat neerzetten.

Wat niet veel mensen weten is dat ik vroeger eigenlijk altijd piloot wilde worden. Maar doordat ik kleurenblind ben was dit helaas niet mogelijk, dus als ik een dier zou kunnen zijn zou ik een slechtvalk willen zijn. Hoog boven iedereen vliegen en genieten van de vrijheid! Daarnaast ben ik enorm trots op het behalen van mijn propedeuse Communicatie. Dit toont aan dat je met hard werken alles kunt bereiken. Als favoriete film kies ik altijd voor Bohemian Rhapsody, ik heb deze film minimaal al 10 keer gezien….!

Contact

Wil je graag sparren over het creëren van content? Stuur dan gerust een mailtje naar nickvanderlaan@happytalents.nl of voeg me toe op LinkedIn.

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!