Home » Over Happy Talents » Ons team » Robin van Uden

Robin van Uden

Functie: online marketing specialist
E-mailadres: robin@happytalents.nl

Robin van Uden

Van jongs af aan ben ik al bezig met de online wereld. Van games spelen tot het maken en bijhouden van social media accounts op verschillende kanalen. Ik kan dan ook wel zeggen dat mijn interesse in online marketing hieruit is voortgevloeid en ben enorm enthousiast dat ik nu in deze wereld aan de slag kan gaan. Ik zou mezelf omschrijven als een leergierig en sociaal vaardig persoon, en stel me altijd zo behulpzaam mogelijk op tegenover anderen. Door mijn werkervaring in verschillende branches heb ik geleerd doelgericht en kwalitatief te werk te gaan.

Na het behalen van mijn masterdiploma Business Communication and Digital Media aan de Universiteit van Tilburg merkte ik dat een stuk praktijk miste. Met het Happy Talents Traineeship komen alle disciplines van online marketing aan bod en krijgen we een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven. Wanneer we aan de slag gaan bij een opdrachtgever kunnen we onze opgedane kennis in de praktijk toepassen. Dit is een mooie combinatie van leren en praktijkervaring, wat in mijn ogen de beste manier is om opgeleid te worden.

In mijn vrije tijd hou ik me bezig met verschillende dingen. Zo ben ik al een aantal jaar lid van een studentenvereniging en dispuut, en blijft muziek een terugkerend aspect in mijn leven. Na jarenlang muziekles gehad te hebben, vind ik het nog steeds leuk om zo nu en dan de gitaar erbij te pakken en een paar nummers te zingen.

Wil je meer weten over het traineeship van Happy Talents of mij persoonlijk, stuur me dan even een mailtje op robin@happytalents.nl, of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics

#happysong

Blog

Artikelen van Robin