Home » Over Happy Talents » Ons team » Sanne van Deursen

Sanne van Deursen

Creative Content Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

In januari 2022 heb ik mijn HBO-diploma in ontvangst mogen nemen, en sinds dat moment mag ik mezelf junior communicatieprofessional noemen. Hiervoor heb ik de opleiding Communicatie gevolgd aan de Fontys Hogeschool Economie en Communicatie te Eindhoven. Tijdens mijn studie heb ik al wat ervaring opgedaan op het gebied van content creatie, maar vooral tijdens mijn minor Design 360 ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn hart sneller gaat kloppen van het creëren van content. Dit niet alleen in de vorm van creatief brainstormen en illustreren, maar ook bij het uitwerken van concepten in Adobe programma’s. De studie Communicatie is heel breed, waardoor ik met veel creatieve disciplines in aanraking ben geweest. Dit heeft er wel voor gezorgd dat ik voor mezelf de specialisatie nog wat miste, en dat is waar het traineeship van Happy Talents om de hoek kwam kijken. Voor mij is het Creative Content Marketing traineeship de perfecte oplossing om wat meer de diepte in te gaan en mijn specialisatie te ontdekken.

Disciplines binnen content creatie waar mijn kwaliteiten liggen, zijn: copy, content marketing en social. Ik ben graag creatief bezig in de breedste zin van het woord. Ik daag mezelf graag uit om nieuwe dingen te leren waarmee ik mijn vaardigheden en kennis kan uitbreiden.

Interesses

Mijn kracht ligt bij het brainstormproces van een opdracht en de eerste uitwerking hiervan. Ik vind het heerlijk om met stiften en papier aan de slag te gaan. Ik begin daarom ook altijd met het schetsmatig uitwerken van een opdracht voordat ik het digitaal ga uitwerken. Lekker creatief denken en bezig zijn!

Binnen een team zal ik me in het begin vooral op de achtergrond bevinden. Ik heb vaak wat tijd nodig om los te komen en mezelf op mijn plekje te voelen in een nieuwe omgeving. Maar wanneer ik mijn plekje gevonden heb kan ik vaak onbewust een leidersrol op me nemen. Ik ben namelijk heel perfectionistisch ingesteld en heb graag de touwtjes in eigen handen op het gebied van planning. Ik ga gestructureerd te werk, maar houd ook wel van gezelligheid! In het weekend drink ik graag een wijntje met vriendinnen of ben ik druk als vrijwilliger bij Jong Nederland Budel-Schoot.

Portfolio

Benieuwd naar mijn werk? Neem dan een kijkje in mijn digitaal portfolio. Hier zie je een greep uit mijn werk van de afgelopen jaren. Van branding tot concepting en van mixed methods tot illustraties.

Contact

Op zoek naar een creatieveling die met een frisse blik naar jouw organisatie en projecten kan kijken? Ik ben heel benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen! Stuur gerust een berichtje naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display
  • Google Ads Search
  • Hubspot Academy Content Marketing

Favoriete nummer

Kun je wel een creative content marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!