Home » Over Happy Talents » Ons team » Stefanie Kollen
stefanie kollen

In 2015 ben ik samen met Maartje van Mackelenbergh gestart met LICHT. Ondertussen zijn we echt de verbindende schakel op marketing & communicatie gebied en bemiddelen we voor tijdelijke opdrachten en in vaste banen in verschillende branches. Hoe we dat doen? Met aandacht voor onze mensen en met verstand van de inhoud.

En we blijven onszelf ontwikkelen. Want bij blijven wat betreft de inhoud van het vakgebied maakt het leuk en mede daar zit onze toegevoegde waarde. Vandaar dat we ook gestart zijn met Happy Talents en de samenwerking daarin zoeken met een partij die ons aanvult op het vakinhoudelijke stuk.

Wij streven ernaar dat onze kandidaten het verschil weten te maken bij onze opdrachtgevers. Zowel op vakinhoud als in hun persoonlijkheid. De trainees van Happy Talents blijven zich op verschillende fronten ontwikkelen. Dat is niet alleen interessant voor hen, maar ook voor onze opdrachtgevers.

Wil je meer weten over het programma of de detachering aan opdrachtgevers? Vul het contactformulier in of mail mij op stefanie@happytalents.nl