Upgrade je digital marketing met extra capaciteit

Is jouw bedrijf op zoek naar extra marketing capaciteit? Maar heb je momenteel niet de mogelijkheid om een vaste kracht in dienst te nemen? Dan is Happy Talents de oplossing. Wij zijn jonge talenten opgeleid tot digital marketing professionals en wij staan klaar om bedrijven zoals die van jou te ondersteunen.

Happy Talents is ontstaan uit een samenwerking tussen de Eindhovense bedrijven Happy Horizon en LICHT. Happy Horizon is voorloper in online marketing en LICHT is ervaren in het vinden van de juiste match. Door aan deze combinatie onze toewijding toe te voegen ontstaat de ideale formule om bedrijven te helpen tijdelijk extra capaciteit te leveren.

Ondersteuning via interim online marketing

Een vaste kracht is soms lastig te vinden. Ook is dit niet altijd de wens, omdat er niet structureel extra capaciteit nodig is. Het kan dan fijn zijn om een frisse wind binnen je bedrijf te halen die tijdelijk het online marketing team ondersteund. Happy Talents zijn speciaal opgeleid om als interim online marketeer aan de slag te gaan. Wij zijn opgeleid in onder andere:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing
  • Marketing automation
  • Concept en copy
  • CRO / UX
  • Data management
  • Strategie en consultancy

Niet alleen een talent, maar ook 200 specialisten

Happy Talents is uniek door de verbinding met Happy Horizon. Wanneer je kiest voor Happy Talents haal je niet alleen een talent in huis, maar ook de kennis van ruim 200 marketing specialisten. Heeft jouw talent de expertise van een van de specialisten nodig? Elke vrijdag komen wij terug op kantoor voor ondersteuning. Zo zorgen wij ervoor dat we weer vooruit kunnen aan het vraagstuk.

Altijd de juiste match

Een tijdelijke kracht moet goed aansluiten op jouw team en bedrijf. De jarenlange ervaring van LICHT in bemiddeling van marketing- en communicatieprofessionals waarborgt dit. LICHT kent onze wensen en ambities en daardoor welke bedrijven bij ons passen. Zo wordt de perfecte match tussen opdrachtgever en talent gemaakt.

Ontmoet de Happy Talents

Wij zijn aan het werk bij opdrachtgevers op locatie en volop aan het leren en ontwikkelen op het gebied van online marketing. Een aantal van ons volgen momenteel het kickstart programma en zijn binnenkort beschikbaar voor een opdracht. Bekijk hier de profielen van de Happy Talents.

Een frisse wind door jouw bedrijf met een interim online marketing?

Wil jij een frisse Happy Talent in jouw organisatie? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en LICHT neemt contact met je op. Vervolgens wordt er een gesprek gepland met LICHT en een Happy Talent.


Velden met een * zijn verplicht.