Word Happy Talent!

Als trainee bij Happy Talents word je opgeleid tot Digital Talent en werk je voor verschillende opdrachtgevers. In een groep van ongeveer vijf trainees volg je ons kickstart programma, waarbij je in twee maanden wordt opgeleid. In dit intensieve programma word je kennis van online marketing bijgespijkerd door verschillende kennissessies, ga je aan de slag met cases en behaal je verschillende certificaten. Daarnaast groei je ook op persoonlijk gebied: je gaat aan de slag met onderwerpen als (jezelf) presenteren, plannen, proactief werken en je ontdekt wat jouw unieke talent is en hoe je deze kan inzetten. Kortom, wanneer je je aanmeldt word je klaargestoomd om daarna als Digital Talent aan de slag te gaan.

Wat houdt het precies in?

Het Happy Talents traineeship is een samenwerking tussen Happy Horizon en LICHT. Als Digital Talent bij Happy Talents volg je een traineeship van 3 jaar. De eerste twee maanden doorloop je het Kickstart Programma bij Happy Horizon en komen alle onderwerpen van de (online) marketing voorbij. Je leert alles over onder andere SEA, SEO, e-mailmarketing, social media, affilliate, CRO, strategie en websites (en uiteraard alles wat je nog meer kan bedenken!). Ook volg je als trainee externe trainingen. De huidige trainees schrijven hier over.

Tegelijk gaan we op persoonlijk gebied aan de slag. Je leert plannen en prioriteren, je oefent in presenteren en effectief communiceren en je ontdekt wat jouw unieke talent is. Alles wat je leert breng je direct in de praktijk. Je gaat aan de slag met verschillende cases, leest blogs en artikelen, volgt (online) cursussen en neemt een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven.

Bij succesvolle afronding van het kickstart programma ontvang jij een certificaat en kun je aan de slag voor verschillende opdrachtgevers van Happy Talents. Je wordt gedetacheerd en elke week heb jij een terugkomdag, zodat je nog verder wordt opgeleid. We gaan met jou in gesprek op welk gebied jij verder wilt. Je kunt je gaan specialiseren in een vakgebied binnen de online marketing, of misschien wil jij wel heel generalistisch aan de slag. Zo ontdek je waar jouw passie ligt, leer je verschillende bedrijven kennen en ben je meteen werkzaam in de online marketing. De ideale start voor jouw carrière!

Toekomstige carrière

Steile leercurve, doorgroeimogelijkheden en basis voor je toekomstige carrière

Betaald

Betaalde opleiding met baangarantie

Inhoudelijke opleiding

Van verschillende aspecten van het online marketing vak

Happy Horizon

Wij zijn Happy Horizon. Een groep van ruim 180 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat. En hierdoor groeien we flink. Daarom zijn we altijd op zoek naar talenten die met ons mee willen groeien. Ben jij dat?

LICHT

LICHT bundelt kracht! Wij zijn de schakel tussen zelfstandige, energieke professionals en ondernemende organisaties en zorgen voor de juiste professional(s) op marketing- en communicatieopdrachten.

Wat vragen we?

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld op het gebied van Commerciële Economie, Communicatie, Marketing of in een technische richting)
 • Je hebt een passie voor en interesse in online marketing
 • Je bent enthousiast en gedreven en weet dit over te brengen
 • Je hebt strategisch en analytisch inzicht en weet dit richting de klant te vertalen naar concrete adviezen en plannen.
 • Je bent proactief, creatief en kunt goed samenwerken.
 • Je bent bereid om van begin januari tot en met eind februari het Kickstart Programma te volgen.

Wat bieden we?

 • Een inspirerend Traineeship waarin jij helemaal wordt klaargestoomd om als Digital Talent aan de slag te gaan.
 • Een vet kickstart programma van twee maanden!
 • Goede arbeidsvoorwaarden.
 • Mooie kansen bij verschillende leuke opdrachtgevers.
 • De leukste collega’s en beste borrels op de leukste werkplek in Eindhoven: de Blob.

Coaching

Training en coaching op vaardigheden en presentatie

Hands on

Na enkele maanden aan de slag bij een opdrachtgever en daarnaast blijven leren

Ervaring opdoen

Combinatie van jonge collega’s en ervaren mensen om je heen

Hoe ziet het proces er vervolgens uit?

 1. Selectie dag: pitchen.
  Op woensdag 30 oktober laten we je weten of je een pitch mag geven voor onze selectiecommissie. Deze selectie dag staat namelijk al gepland, en wel op 4 november 2019. Houd deze datum daarom alvast vrij.
 2. 2e ronde: het sollicitatiegesprek.
  De meest inspirerende kandidaten met de sterkste pitch gaan door naar de volgende ronde: het sollicitatiegesprek. Deze gesprekken vinden plaats op maandag 11 november 2019. Je gaat in gesprek met een aantal professionals van Happy Horizon en krijgt een case voor je kiezen.
 3. 3e ronde: vervolggesprek
  De laatste horde. Je gaat in gesprek met een manager van Happy Horizon. Jouw motivatie komt hier uitgebreid ter sprake. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 20 november 2019. Kun jij ons laten zien wat jij te bieden hebt?
 4. Tot slot: welcome on board!
  Wanneer we met jou verder willen – en jij met ons! – bieden we je een contract aan. Je komt voor eind december bij ons langs om deze te tekenen, en dan is het officieel: Jij kunt per 1 januari 2020 aan de slag als trainee!

Gaat jouw bloed sneller stromen van deze vacature? Zie jij jezelf als trainee bij Happy Talents en wil jij voor verschillende opdrachtgevers aan de slag als Digital Talent? Overtuig ons dan nu dat jij geschikt bent voor dit traineeship!

Hoe?

Solliciteer vóór 29 oktober en laat ons zien waarom we jou moeten uitnodigen om een pitch te geven!

Voor vragen kun je contact opnemen met Stefanie Kollen via stefanie@ditislicht.nl of + 31 (0) 6 53 89 75 59

Meld je aan!
Mogelijk gemaakt door