Interim Online Marketeer

Fulltime / Parttime

Vandaag werk je aan een SEO-strategie voor een e-commerce-platform. En morgen zet je – op locatie – een e-mailflow op voor een non-profit organisatie. Het zou zomaar een stukje uit jouw toekomstige agenda kunnen zijn. De functie van interim online marketeer bij Happy Talents is afwisselend en uitdagend. Het is dé functie voor verdieping en verbreding in online marketing. Is dat waar je naar op zoek bent? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat breng je mee?

De interim online marketeer die wij zoeken heeft affiniteit met het ‘digitale wereldje’. Sterker nog; jouw passie voor online marketing maakt dat jij iedere dag vol energie je bed uitstapt. Je hebt een relevante opleiding afgerond en/of je kunt aantonen waarom jij ‘dé interim marketeer’ bent.

Je online marketing-rugzak is dus al goed gevuld. Je weet moeiteloos de weg te vinden in de bekendste disciplines en kent er bij voorkeur twee als je broekzak.

Wat ga je doen?

Als interim online marketeer ben jij een bonuscollega voor steeds wisselende opdrachtgevers. Met jouw kennis en frisse ideeën help jij hen het maximale uit online marketing te halen. Dat doe je vanuit onze Familiy Home in Eindhoven of – bij voorkeur – bij de klant op kantoor.

Als bonuscollega:

  • Zet je zelfstandig online marketingcampagnes op. Die monitor en optimaliseer je natuurlijk ook;
  • Signaleer je eventuele knelpunten binnen de opdracht naar je leidinggevende, zodat je deze samen kan omzetten naar concrete oplossingen of adviezen;
  • Informeer je de klant over de voortgang van de opdracht en de campagnes met behulp van maandelijkse rapportages;
  • Denk je proactief mee met het doorontwikkelen van lopende campagnes bij de opdrachtgever.

Over ons

Happy Talents is onderdeel van Happy Horizon, een creative digital agency. Wij zijn experts op het gebied van strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. Maar bovenal zijn wij een enthousiaste groep vakliefhebbers die het beste in elkaar naar boven willen halen. Door elkaar te helpen waar we kunnen. En door samen veel lol te maken. Want als jij lekker in je vel zit, is ónze stip op de horizon bereikt.

Solliciteer direct op deze vacature!