Home » Online marketing traineeship

Ben jij net afgestudeerd of heb jij de eerste stappen op de arbeidsmarkt al gemaakt? Maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met leren en wil jij in de champions league van de online marketing spelen? Dan zit je bij het online marketing traineeship van Happy Talents op de juiste plek.

Na het kickstart programma van 2 maanden zet je je kennis in bij een opdrachtgever, waar je op projectbasis aan de slag gaat. Je werkt 4 dagen op locatie bij deze opdrachtgever. Op vrijdag kom je terug naar Happy Talents om kennis bij te spijkeren, te sparren met specialisten en de week te evalueren.

Wil jij alles leren over online marketing? Meld je aan voor het online marketing traineeship en start op 10 januari 2022 als Happy Talent!

Aanmelden!

Een opleiding van 2 maanden tot online marketeer

Je volgt een online marketing traineeship in Eindhoven, Apeldoorn en Amsterdam. In twee maanden word je opgeleid tot allround online marketeer. Je volgt onder andere trainingen in de volgende disciplines:

Reviews

Hoe anderen het traineeship ervaren hebben

Persoonlijke begeleiding wanneer jij het nodig hebt

Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en met vragen terechtkunt bij specialisten van Happy Horizon en bij het team achter Happy Talents. Elke vrijdag kom je daarom terug bij Happy Talents op kantoor om trainingen te volgen, de week te evalueren en je professionele skills naar een hoger niveau te tillen. Ook gaan we elkaar hier wekelijks ontmoeten en kunnen we bijpraten over hoe het bij ieders opdrachten verloopt.

Je maakt deel uit van een hechte community van online marketeers. Je krijgt een buddy toegewezen die in jouw schoenen heeft gestaan. Daarnaast zorgen we voor de nodige ontspanning. Op vrijdag sluit je daarom aan bij de gezellige borrels van Happy Horizon!

e-mail marketing curus

De opdrachtgevers

Samen gaan we op zoek naar een nieuwe, interessante opdrachtgever die bij jou past, zodat jij daar als online specialist aan de slag kunt. Een opdracht duurt een aantal maanden. Opdrachtgevers kunnen variëren van een grote corporate tot een gemeente of ziekenhuis.

Bekijk reviews van opdrachtgevers

Het team

Wij zijn een team met jonge gedreven mensen die allemaal een passie hebben voor online marketing. Ons team bestaat momenteel uit 18 Happy Talents, die allemaal het traineeship hebben gevolgd. Ben je benieuwd naar de talenten die jou voorgingen, waar ze nu werken, en wat zij zelf te vertellen hebben over het programma? Wie weet sta jij er binnenkort wel tussen!

Bekijk hier ons team

interim online marketing

Sluit jij je aan bij Happy Talents?

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons team van Happy Talents. Ontwikkel je talent verder en proef aan verschillende branches om te zien waar jouw talent het beste naar voren komt. Vandaag nog beginnen met het bijspijkeren van jouw kennis rondom online marketing en persoonlijke ontwikkeling? Neem dan eens een kijkje op onze boekenplank!

Naast de investering in jouw ontwikkeling ontvang je van ons een vergoeding. Na de kickstart groei je door naar een marktconform salaris. Daarnaast voorzien we je ook van een werkplek, een computer én krijg je natuurlijk een reiskostenvergoeding!

Aanmelden!