Home » Online marketing traineeship

Ben jij net afgestudeerd of heb jij de eerste stappen op de arbeidsmarkt al gemaakt? Maar heb je het gevoel dat je nog niet klaar bent met leren en wil jij in de champions league van de online marketing spelen? Dan zit je bij het online marketing traineeship van Happy Talents op de juiste plek.

Bekijk de video hieronder voor meer info

Een opleiding van 2 maanden tot online marketeer

Je volgt een online marketing traineeship in Eindhoven. In twee maanden word je opgeleid tot allround online marketeer. Je volgt onder andere trainingen in de volgende disciplines:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing
  • Marketing automation
  • Concept en copy
  • CRO / UX
  • Data management
  • Strategie en consultancy

Na het kickstart programma van 2 maanden zet je je kennis in bij een opdrachtgever, waar je op detacheringsbasis aan de slag gaat. Je werkt 4 dagen op locatie bij deze opdrachtgever. Op vrijdag kom je terug naar Happy Talents om kennis bij te spijkeren, te sparren met specialisten en de week te evalueren.

Persoonlijke begeleiding wanneer jij het nodig hebt

Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen en met vragen terechtkunt bij specialisten van Happy Horizon en bij het team achter Happy Talents. Elke vrijdag kom je daarom terug bij Happy Talents op kantoor om trainingen te volgen, de week te evalueren en je professionele skills naar een hoger niveau te tillen. Ook gaan we elkaar hier wekelijks ontmoeten en kunnen we bijpraten over hoe het bij ieders opdrachten verloopt.

Je maakt deel uit van een hechte community van online marketeers. Je krijgt een buddy toegewezen die in jouw schoenen heeft gestaan. Daarnaast zorgen we voor de nodige ontspanning. Op vrijdag sluit je daarom aan bij de gezellige borrels van Happy Horizon!

Wil jij jouw online marketing carrière een kickstart geven? Upload je CV en meld je hieronder aan.

Velden met een * zijn verplicht.

Door het Happy Talents programma kun je proeven van alle onderdelen van de online marketing.

Lisa Slegers

De basis die ik heb gelegd in het traineeship is ontzettend waardevol voor de rest van mijn online marketingcarrière.

Jannes de Winter

Deze Happy Talents gingen jou voor

Ben je benieuwd naar de talenten die jou voorgingen, waar ze nu werken, en wat zij zelf te vertellen hebben over het programma? Wie weet sta jij er binnenkort wel tussen!

Onze Happy Talents

De opdrachtgevers

Samen gaan we op zoek naar een nieuwe, interessante opdrachtgever die bij jou past, zodat jij daar als online specialist aan de slag kunt. Een opdracht duurt een aantal maanden. Opdrachtgevers kunnen variëren van een grote corporate tot een gemeente of ziekenhuis.

Reviews van opdrachtgevers

Sluit jij je aan bij Happy Talents?

We nodigen je graag uit om deel uit te maken van ons team van Happy Talents. Ontwikkel je talent verder en proef aan verschillende branches om te zien waar jouw talent het beste naar voren komt.

Naast de investering in jouw ontwikkeling ontvang je van ons een vergoeding. Na de kickstart groei je door naar een marktconform salaris. Daarnaast voorzien we je ook van een werkplek en computer en krijg je natuurlijk reiskostenvergoeding.

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op wanneer er een nieuwe ronde start.