Home » Interim online marketing » Online marketing detachering

Je kiest voor online marketing detachering als je snel een specialist in huis wilt hebben, maar geen personeel beschikbaar hebt. Je hebt een aantal belangrijke taken die uitgevoerd moeten worden, maar geen online marketing kennis in huis. Je wilt iemand in je team die je vooruit helpt, zonder te hoeven investeren in de begeleiding. Je wilt duidelijkheid over de kosten en geen verrassingen achteraf.

Geen gedoe met pensioenopbouw, cao, opzegtermijn of verzekeringen, maar juist een oplossing waar je het liefst morgen al mee aan de slag kunt. Online marketing detachering vanuit Happy Talents is jouw antwoord!

De ideale oplossing voor tijdelijke online marketing ondersteuning

Met Happy Talents haal je een perfecte invulling in huis voor je uitdagingen op digital marketing gebied:

 • Hands-on marketeers die snel en direct inzetbaar zijn. Of het nu gaat om SEO, SEA, e-mailmarketing, Social, Display of YouTube… Happy Talents kunnen het.
 • Flexibel, jong en communicatief vaardige teamspelers. Bekijk hier de profielen van de verschillende talenten.
 • Duidelijke kosten en flexibele inzet voor een tijdelijke periode. Geen pensioen, ziektekosten of verzekeringen die je nog extra moet betalen.
 • Persoonlijke begeleiding bij de keuze voor de juiste Happy Talent. Kennis is mooi, maar zonder “klik” gaat het nooit werken.

Happy Talents ontzorgen en ondersteunen op bijna alle online marketing projecten die bij jou in de organisatie liggen. Wij zijn het blokje in jouw organisatie waardoor je verder kunt bouwen. Wij brengen een frisse wind én helpen je team en organisatie vooruit. Op de wekelijkse terugkomdag krijgen de Talents workshops, trainingen en intensieve begeleiding. Zo zijn ze met hun kennis en kunde altijd op de hoogte van de nieuwste kansen voor jouw organisatie! Én heb je echt een serieuze digital marketing uitdaging waarvan zelfs onze Talents niet precies weten hoe je dit moet aanpakken? Geen probleem! Er staan namelijk ruim 600 online marketing specialisten vanuit Happy Horizon tot je beschikking om te ondersteunen en mee te kijken. Dat is een hele geruststelling.


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  “Een Happy Talent in je team brengt verfrissende digital marketing ideeën. Wij kregen voorstellen waardoor de kwaliteit van de leads vanuit onze adwords campaign direct verbeterde.”

  Sasja AppelsDLL

  Voor- én nadelen van online marketing detachering

  Met detachering haal je mensen in huis die een vast contract hebben bij het detacheringsbureau. Je voegt iemand toe in je team of organisatie die voor een bepaalde periode wordt ingezet. Dit kun je per project afbakenen en vooraf afstemmen.

  Happy Talents zijn relatief jonge mensen met ambitie, die hoogopgeleid zijn en een helemaal zijn klaargestoomd om gedetacheerd te worden. Dankzij begeleiding uit het eigen team én ondersteuning vanuit Happy Horizon hebben ze een hoog kennisniveau.

  Door begeleiding en trainingen doen de marketeers relevante praktijkervaring op over alle mogelijke vraagstukken die er kunnen spelen bij opdrachtgevers. Van SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) tot e-mailmarketing en web analytics. Van conversie optimalisatie tot social content campagnes. Van strategie tot rapportages opstellen. 

  Een ander voordeel van het kiezen voor online marketing detachering is de persoon die je binnenhaalt. Ons doel is om voor jou als opdrachtgever de juiste match te vinden. Iemand met een frisse blik, die stakeholders en teamgenoten mee kan nemen in een onderbouwde visie. Iemand die ook opbouwend kritisch is. Maar zeker iemand die als een ontbrekende bouwsteen soepel in jouw organisatie past. Kortom, iemand die bij jou op locatie meedenkt en uitvoerend werkzaam is. Iemand waarvan je denkt, “was dat maar een van mijn medewerkers!”. 

  Vul het contactformulier in of neem contact met ons op om te overleggen hoe we jou kunnen helpen! 

  Als nadelen van online marketing detachering worden wel eens de volgende punten genoemd: “het is in mijn ogen een dure tijdelijke oplossing”. Of “ik twijfel of de marketing professional wel binnen mijn team past”. “Ik weet niet zeker of de online marketeer wel echt betrokken is bij mijn product en organisatie”. Allemaal gegronde vragen die je jezelf kunt afvragen voordat je een interim online marketeer inhuurt. 

  Happy Talents onderscheidt zich echter door een hele specifieke benadering, waarbij we focus leggen op kennis, softskills én tarief. Happy Talents maakt de inhuur betaalbaar door een flexibel uurtarief te hanteren. Afhankelijk van de gewenste senioriteit in combinatie met kwaliteit is er een verschil in uurtarief. 

  Hoe zorgen we dat een Happy Talent binnen jouw organisatie, team en cultuur past? Door vooraf te overleggen met onze consultants kunnen wij perfect in kaart brengen wat jouw ideale profiel is en matchen wij dit profiel met de bij ons beschikbare Talents. 

  Ten slotte kunnen wij garanderen dat onze Happy Talents echt betrokken marketeers zijn die in jouw organisatie passen. Wij hebben namelijk een uitgebreide selectieprocedure ontwikkeld voordat iemand tot het Happy Talents programma mag toetreden. Intrinsieke motivatie in combinatie met bereidheid om te investeren in ontwikkeling van jezelf én een organisatie is één van de speerpunten waarop wij selecteren. Zo kunnen wij een optimale online marketing detachering garanderen. Mocht er onverhoopt toch een mismatch zijn in jouw ogen, kun je zonder verdere kosten een andere Happy Talent op de opdracht zetten. 

  Happy Talents zijn besluitvaardig, sociaal, deskundig, gepassioneerd, gedreven en ze staan te springen om jouw organisatie of team te helpen en te ondersteunen in online marketing.

  Wij hebben namelijk maar één doel voor ogen: het online laten groeien van bedrijven en teams!

  Wat is de uitdaging waar jij tegenaan loopt?

  Mail naar  Robert van Westerop via [email protected]

  of vul het contactformulier in en we denken vrijblijvend en graag met je mee!

  Wanneer kiezen voor online marketing detachering?

  Wat zijn situaties waarin je kiest voor online marketing detachering? Voorbeelden zijn:

  • Een periode van grote drukte die je soepel wilt laten verlopen.
  • Je wilt extra focus op een digital marketing onderdeel leggen, maar hebt daar binnen je team eigenlijk niemand voor beschikbaar. 
  • Er is iemand langdurig ziek, maar je wilt hier geen vaste werknemer voor aannemen. 
  • Je bent op zoek naar de ideale kandidaat voor een vaste aanstelling, maar wilt niet wachten totdat je diegene eindelijk hebt gevonden. 
  • Er gaat iemand met zwangerschapsverlof waarbij je de werkzaamheden wel wilt door laten gaan, zodat een project zo min mogelijk vertraging oploopt.

  Hoe zit het met contracten?

  Via payroll of een uitzendbureau heb je geen rechtstreeks contract met de persoon die je inhuurt. Met online marketing detachering via Happy Talents is dit hetzelfde. Je loopt als organisatie hierdoor geen enkel risico als de medewerker bijvoorbeeld ziek wordt. De marketeers zijn bij Happy Talents in dienst, maar werken bij jou op het kantoor. Je kunt dus maximaal genieten van de voordelen (frisse blik, kennisdeling, extra capaciteit) en toch als organisatie flexibel blijven. Wij regelen alle zaken met betrekking tot werkgeverslasten, pensioen etc. Dat geeft jou de ruimte om je te focussen op jouw werk, wat veel tijd en moeite scheelt!

  Kennismaken met Happy Talents?

  Ben jij geïnteresseerd en wil jij ook je organisatie online laten groeien met een Happy Talent in je team? Neem dan contact met ons op en we komen graag langs voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking.

  Neem contact op