Werken bij Happy Talents

Vandaag werk je aan een SEO-strategie voor een e-commerce platform. En morgen zet je – op locatie – een e-mailflow op voor een non-profit organisatie. Het zou zomaar een stukje uit jouw toekomstige agenda kunnen zijn. De functie van interim online marketeer bij Happy Talents is afwisselend en uitdagend. Het is dé functie voor verdieping en verbreding in online marketing. Is dat waar je naar op zoek bent? Mooi, dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer direct

Ons team

Wat ga je doen?

Als interim online marketeer ben jij een bonuscollega voor steeds wisselende opdrachtgevers.

Met jouw kennis en frisse ideeën help jij hen het maximale uit online marketing te halen. Dat doe je vanuit onze Family Home in Eindhoven of – bij voorkeur – bij de klant op kantoor.

Als bonuscollega... ondersteuner... resultaatbrenger... brandjesblusser...

  • Zet je zelfstandig online marketingcampagnes op. Die monitor en optimaliseer je natuurlijk ook;
  • Signaleer je eventuele knelpunten binnen de opdracht naar je leidinggevende, zodat je deze samen kan omzetten naar concrete oplossingen of adviezen;
  • Informeer je de klant over de voortgang van de opdracht en de campagnes met behulp van maandelijkse rapportages;
  • Denk je proactief mee met het doorontwikkelen van lopende campagnes bij de opdrachtgever.

Wat drijft ons?

Wij worden blij van het oplossen van onlinemarketing vraagstukken! Samen kijken we welke online marketeer het beste past bij welk vraagstuk. Is er een match? Dan ga je als nieuwe bonuscollega binnen no-time aan de slag met jouw nieuwe opdracht. Van optimalisaties tot een volledige online strategie, samen kijken we hoe we de online uitdaging kunnen aanvliegen. 

Wat breng je mee?

De interim online marketeer die wij zoeken heeft affiniteit met het ‘digitale wereldje’. Sterker nog; jouw passie voor online marketing maakt dat jij iedere dag vol energie je bed uitstapt. Je hebt een relevante opleiding afgerond en/of je kunt aantonen waarom jij ‘dé interim marketeer’ bent.

Je online marketing-rugzak is dus al goed gevuld. Je weet moeiteloos de weg te vinden in de bekendste disciplines en kent er bij voorkeur twee als je broekzak.

Interesse?

Leuk om te horen! Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail Robert ([email protected]) dan even. Vindt hij nog gezellig ook.

Daag ons uit

Robert van Westerop

Managing Director