Hi, we’re Happy Talents

Bij ons draait alles om het bouwen aan jouw toekomst. Wij zijn de frisse wind die bedrijven en organisaties helpt te groeien en te vernieuwen. Noem ons bonuscollega’s, ondersteuners, resultaatbrengers of brandjesblussers, we zijn het allemaal. Onze expertise komt tot uiting in de ondersteuning van online marketing afdelingen, precies wanneer die dat het meest nodig hebben.

Of het nu gaat om het opvangen van uitval, personeelstekort of het aanpakken van naderende piekperiodes, wij staan paraat met een op maat gemaakte aanpak. Wij matchen het juiste talent met jouw organisatie en vraagstuk. Samen met onze kennis, ervaring en de honderden specialisten van Happy Horizon bundelen we onze krachten en streven we naar resultaten waarop jij kunt bouwen. Samen op weg naar jouw stip aan de horizon.

Bekijk ons team

Ons team

Wat drijft ons

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar online talent. Toch hebben deze bedrijven vaak moeite om goede talenten te vinden die hen kunnen helpen met online marketing. Happy Horizon zag een kans om jong talent intern op te leiden tot online professionals. Na het opleidingstraject kunnen deze talenten intern en extern bij verschillende bedrijven aan de slag. Happy Talents helpt dus niet alleen het bedrijf, maar ook de jonge talenten met het bouwen aan hun online marketingcarrière.
Win-win!

Bekijk vacatures

Noem ons... bonuscollega's ondersteuners resultaatbrengers of brandjesblussers

Your creative digital agency

Binnen Happy Horizon, ons overkoepelende moederbedrijf, huist een schat aan kennis met meer dan 900 medewerkers. Happy Horizon is jouw creative digital agency. Die experts zijn in strategisch denken, analyseren, creativiteit, digitale diensten en technologie. Met als doel; zorgen dat jij jouw stip op de horizon bereikt, waarbij de reis net zo leuk is. Samen met Happy Horizon omarmen wij de visie van talentgedreven werken, waarbij iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar talent volledig te ontplooien op de juiste plek.

Meer over Happy Horizon

Great place to grow

Happy Talents is trots op de SBI-code 85592 voor bedrijfsopleiding en -training. Onze expertise omvat een breed scala aan bedrijfsgerichte cursussen die vaak buiten het reguliere onderwijs vallen. Van trainingen in sociale vaardigheden en communicatie tot managementtrainingen, verkooptrainingen, strategiebepaling, planning, onderhandelen en bedrijfspresentatie.

Bekijk vacatures

Samen bouwen aan jouw toekomst?

Wil jij jouw online marketingteam op korte termijn versterken? Dan is een interim online marketeer van Happy Talents de oplossing.

Get in touch

Robert van Westerop

Managing Director