Over Happy Talents

Grow your digital future

Home » Over Happy Talents

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar online talent. LICHT zag daarom een kans om jong talent op te leiden tot online professionals. Dit kunnen zij niet alleen. Daarom zijn ze de samenwerking aangegaan met Happy Horizon. De combinatie van deze organisaties met de Happy Talents zorgt voor de ideale formule tot succes.

Licht: interim marketing professionals

Ervaring in het vinden van de juiste match

LICHT is opgericht met als doel het bemiddelen van tijdelijke medewerkers, maar dan op een andere manier. Beide oprichters hebben al jaren ervaring in de wereld van recruitment en hebben altijd al de droom gehad om het zelf te doen. Wat doen zij anders dan andere bureaus? Persoonlijk contact en kennisoverdracht. LICHT bundelt kracht.

Meer over LICHT

Voorloper in online marketing

Happy Horizon is het overkoepelende orgaan voor ruim 10 verschillende agency labels. Met meer dan 220 medewerkers is er een enorme bom aan kennis aanwezig. Happy Horizon werkt vanuit de visie om talentgedreven te werken. Iedereen moet op een juiste plek zitten om zijn of haar talent tot bloei te laten komen.

Meer over Happy Horizon
Happy Horizon

Toewijding

Wij hebben als talenten in ieder geval één ding gemeen: onze toewijding. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw organisatie en stralen dit uit. Wij zijn geen mensen die gewoon uurtjes draaien, maar we zijn erop gebrand om ambities te realiseren. Zowel van onszelf als van jouw organisatie.

Het team van talenten

Wil jij weten wie we zijn en wat we nu doen?

Bekijk ons team