Home » Over Happy Talents

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar online talent. Toch hebben deze bedrijven vaak moeite om goede talenten te vinden die hen kunnen helpen met online marketing. Happy Horizon zag daarom een kans om jong talent intern op te leiden tot online professionals. Na het opleidingstraject kunnen deze talenten intern bij verschillende bedrijven aan de slag. Happy Talents helpt dus niet alleen het bedrijf, maar ook de jonge talenten met het bouwen aan hun online marketingcarrière. Win-win!

Voorloper in online marketing

Happy Horizon is het overkoepelende orgaan voor ruim 10 verschillende agency labels. Met meer dan 220 medewerkers is er een enorme bom aan kennis aanwezig. Happy Horizon werkt vanuit de visie om talentgedreven te werken. Iedereen moet op een juiste plek zitten om zijn of haar talent tot bloei te laten komen.

Meer over Happy Horizon
Happy Horizon

Toewijding

Wij hebben als talenten in ieder geval één ding gemeen: onze toewijding. We voelen ons verantwoordelijk voor jouw organisatie en stralen dit uit. Wij zijn geen mensen die gewoon uurtjes draaien, maar we zijn erop gebrand om ambities te realiseren. Zowel van onszelf als van jouw organisatie.

Het team van talenten

Wil jij weten wie we zijn en wat we nu doen?

Bekijk ons team