Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Mick Verbiest

Mick Verbiest

Online Marketeer
[email protected]

team Foto mick verbiest
Download CV

Klantportfolio

Jan de isolatie man

Mijn verhaal

Ik heb de opleiding Commerciële Economie gevolgd aan het Avans in Den Bosch. Tijdens mijn studie heb ik echt een interesse ontwikkelt voor online marketing. Ik heb hier ook een specifieke minor voor gevolgd die mijn interesse alleen nog maar heeft versterkt! Daarnaast heb ik na mijn studie een korte periode gewerkt als digital/operational specialist.

Interesses

Mijn interesse in online marketing is ook ontstaan door het leven wat we nu leven. Mensen zijn veel online bezig en om het leek me erg interessant om hier kennis over op te doen! De afwisseling en diversiteit van mogelijkheden spreekt mij ook enorm aan binnen online marketing. Dit dynamische aspect is een van de redenen waarom ik heb gekozen voor Happy Talents!

Daarnaast zou ik heel graag een wereldreis willen maken, om zoveel mogelijk landen en culturen te ervaren! Als ik een beroep voor één dag zou mogen uitvoeren zou dit astronaut zijn. Vet om de wereld vanuit een nieuw perspectief te zien! En als superkracht zou ik gedachten willen kunnen lezen. Zo weet je altijd wat de klant wilt en hoe je het op de beste manier moet aanbieden. Vraag en aanbod in een klap opgelost, ideaal toch?! 

Contact

Wil je ook weten wat ik voor jouw organisatie kan betekenen? Doen we digitaal een bakje koffie of toch weer ouderwets gewoon in persoon? Stuur me een mailtje op [email protected] of voeg me toe op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display

Ervaring

SEO

40%

E-mail

40%

Content

50%

Analytics

40%

Affiliate

40%

CRO / Web Development

40%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Mick