Wij houden er niet zo van om hard te roepen hoe goed we zijn. Laat onze opdrachtgevers maar voor ons spreken! Ben je benieuwd naar hun ervaringen met Happy Talents? Ze vertellen je er graag meer over!

Jacline van Brainport Development over haar ervaring met Happy Talents

Dank jullie wel Happy Talents voor jullie inspiratie, creatieve aanpak en inlevingsvermogen in deze uitdagende casus! We gaan er zeker mee aan de slag in onze internationale online campagnes! Toekomstige opdrachtgevers, wij kunnen deze toppers zeker aanbevelen!

Jacline de KortMarketing Communicatie Adviseur Societal Challenges Brainport Development
Carlijn Vos Senior Marketeer Blink

Ben je op zoek naar enthousiaste, gedreven en flexibele online experts, dan is een Happy Talent de oplossing voor jou! Met de inzet van een Happy Talent is in korte tijd een hoop kennis aan ons team toegevoegd en orde op zaken gebracht in onze SEO en SEA uitvoering! Heel erg fijn!

Carlijn VosSenior Marketeer Blink
Manager Digital & Marketing van DLL vertelt over haar ervaring met Happy Talents

Een Happy Talent in je team brengt verfrissende digital marketing ideeën. Wij kregen voorstellen waardoor de kwaliteit van de leads vanuit onze adwords campaign direct verbeterde.

Sasja AppelsHead of Marketing & Digital Western Europe DLL
Gerhard Koorn Directeur Unishore Bedrijfskleding

Happy Talents helpt ons snel stappen te maken op het gebied van marketing automation en social advertising voor onze webshop. In combinatie met ons marketing bureau van Happy Horizon kan er snel geschakeld worden en is er direct resultaat te zien. Ieder nieuw kwartaal is vanaf nu ons beste kwartaal.

Gerhard KoornDirecteur Unishore Bedrijfskleding
Marieke van Bommel | Manager Communicatie Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) Tilburg

Dank Happy Talents voor één van jullie talenten: top dat ze zo snel kon starten, per direct mee draaide in het team en zo veel werk heeft verzet! Per direct een teamgenoot! Zo’n flexibele online expert kan ik iedereen aanbevelen!

Marieke van BommelManager Communicatie Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis
Stefan Bakx

I would like to thank Jannes for his great contribution to our Nextview marketing activities, driving traffic to the webinars and implementing campaign insight dashboards. The personal touch and softskills of Jannes and Happy Talents made the cooperation very smooth and pleasant.

Stefan BakxMarketing Director Nextview
Erik huis capgmini foto

Het is erg fijn samenwerken met Happy Talents. In korte tijd hebben we niet alleen waardevolle kennis en ervaring in huis gehaald, maar hebben we er ook hele fijne (tijdelijke) teamleden bij gekregen. De talents zijn gemotiveerd, leergierig, enthousiast en experts in hun vakgebied. Het team van Happy Talents is voor ons een hele waardevolle, betrouwbare en flexibele toevoeging aan ons groeiende marketingteam. Binnenkort start Talent #3 bij ons en we kijken uit naar opnieuw een fijne en succesvolle samenwerking!

Erik de VriesMarketing Manager Capgemini Academy