Home » Interim online marketing » Online marketing consultancy

Jouw bedrijf wil online groeien. Online marketing consultancy gaat jou daarbij verder helpen. Wil jij graag meer stappen maken met je team of organisatie met online marketing, maar heb je niet de kennis of capaciteit in huis? Online marketing consultancy van Happy Talents is dan de oplossing. De consultants van Happy Talents zijn enthousiaste online marketeers  met een hoog opleidingsniveau en hebben kennis in alle online marketing disciplines.

Efficiënte digital marketing. Inzicht in resultaten. Sneller aan de slag met online projecten. Een frisse blik op je huidige campagnes. Beperkte capaciteit. Of nieuwe businesskansen die je gelijk wilt oppakken. Onze online marketeers staan voor je klaar. Het liefste bij jou op locatie. Dat werkt snel. Met korte lijnen en gericht op resultaat. Je krijgt grip en inzicht in jouw online marketing activiteiten.

Wij hebben namelijk maar één doel voor ogen: het online laten groeien van bedrijven en teams! 

Wat is online marketing consultancy?

Consultancy wordt op deze manier omschreven: “de kennis en kunde van het geven van deskundig advies en uitvoering binnen een specifiek gebied”. Online marketing consultancy is het geven van deskundig advies en de uitvoering van werkzaamheden in online marketing.

Waar worden Happy Talents voor ingezet

Onze Happy Talents zijn al bij verschillende bedrijven succesvol ingezet. Bij zowel grote organisaties (+250 fte) als kleinere organisaties. Bij Business to Business (B2B), Non-profit, E-commerce en MKB worden er opdrachten uitgevoerd, zoals:

 • Online advertising opdrachten (Google Ads, Instagram, Facebook, Youtube, Marketplaces, etc..)
 • Zoekmachine optimalisaties (SEO)
 • Content- & Social Media marketing
 • Conversie optimalisaties (website, funnel, leadgeneratie)
 • Webanalytics vraagstukken
 • Database marketing (Datamanagement, E-mailmarketing, Admanagement)
 • Rapportage en tooling
 • Projectmanagement
Benieuwd naar wat een happy Talents als consultant voor jou kan betekenen?


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Een Happy Talent in je team brengt verfrissende digital marketing ideeën. Wij kregen voorstellen waardoor de kwaliteit van de leads vanuit onze adwords campaign direct verbeterde.

  Sasja AppelsDLL

  Ben je op zoek naar enthousiaste, gedreven en flexibele online experts, dan is een Happy Talent de oplossing voor jou! Met de inzet van een Happy Talent is in korte tijd een hoop kennis aan ons team toegevoegd en orde op zaken gebracht in onze SEO en SEA uitvoering! Heel erg fijn!

  Carlijn VosBlink

  Wanneer kies je voor de online marketing consultants van Happy Talents?

  Je ziet in dat je meer met digital marketing moet doen. Je hebt gemerkt dat je de focus moet veranderen. Maar wie gaat dit binnen je team oppakken? Wie heeft de juiste kennis om dit uit te voeren en kan daarmee jouw resultaten naar een hoger niveau tillen?

  Daarnaast kan jouw huidige marketingteam misschien wel een nieuwe impuls krijgen. Een frisse wind. Een nieuwe invalshoek. Jij wilt graag verder en kunt niet wachten op de juiste persoon om aan je team toe te voegen. Allemaal redenen om te kiezen voor tijdelijke online marketing consultancy. Happy Talents consultants zijn bovendien als bouwstenen makkelijk toe te voegen aan jouw organisatie.

  Voordelen van Happy Talents online marketing consultants

  Meer leads en conversies. Professionalisering van je bedrijf of marketing team. Dit zijn resultaten waar je naar op zoek bent. Om deze resultaten te behalen heb je op dit moment helaas niet de juiste mensen in je team of organisatie. Wanneer je de consultants van Happy Talents inschakelt zul je deze resultaten snel behalen. Voordelen worden behaald bij het:

  • Werven van kwalitatief betere en meer leads dan voorheen.
  • Realiseren van hogere conversiepercentages op je geworven leads.
  • Opstarten van trajecten met een goede online marketingstrategie en structuur.
  • Delen van kennis met het bestaande of nieuw op te zetten marketingteam.
  • Analyseren van bestaande online campagnes en het gelijk doorvoeren van optimalisaties.

  Wat is de uitdaging waar jij tegenaan loopt?

  Mail naar  Robert van Westerop via [email protected]

  of vul het contactformulier in en we denken vrijblijvend en graag met je mee!

  Wat zijn de kosten van online marketing consultancy?

  De kosten zijn altijd per uur en inclusief werkgeverslasten, verzekeringen en pensioenlasten. De Talents hebben een contract bij Happy Talents en werken op projectbasis bij opdrachtgevers met een vast uurtarief. Voor jouw organisatie dus geen verrassingen achteraf en je bent flexibel bij het bepalen van de periode van inhuur.

  Ontmoet de Happy Talents

  Bekijk hier de profielen van onze Happy Talents en ontdek hoe ze jouw uitdaging tot een succes kunnen maken.

  Bekijk ons team

  De juiste consultant selecteren

  Waar let je op bij het inhuren van de juiste online consultant? Dit zijn een aantal tips waar je op kunt letten bij het selecteren van de juiste consultant voor jouw vraagstuk:

  • Reviews van andere klanten.
  • Autoriteit van de organisatie waar de consultants bij werken.
  • Eerdere projecten waar consultants aan hebben gewerkt.
  • Flexibiliteit van de inhuur.
  • Plan van aanpak om de opdracht succesvol te maken.
  • Bouwstenen (skills) van de consultant

  Veelgestelde vragen

  Wat kan een reden zijn om voor een online marketing consultant te kiezen?

  Een online marketing consultant van Happy Talents biedt veel flexibiliteit, omdat zij werken op interimbasis. De interim online marketeers kunnen tijdelijk worden ingezet, bijvoorbeeld op het moment dat een vaste collega tijdelijk wegvalt door een zwangerschapsverlof, of op het moment dat een collega langdurig ziek is. Een Happy Talent kan worden gezien als een extra werknemer om deze plek te vervangen. Daarnaast is het altijd een voordeel om nieuw inzicht in online werkzaamheden te krijgen.

  Aan welk niveau voldoen de online marketing consultants?

  Alle interim online marketeers zijn opgeleid tot echte consultants op het gebied van online marketing, doordat zij een volledig traineeship hebben gevolgd. Binnen dit traineeship hebben de online marketeers trainingen gehad van diverse specialisten uit het vakgebied. De trainingen die de marketeers hebben gevolgd zijn op het gebied van SEO, SEA, CRO, Affiliate, Social en Marketing Automation. Daarnaast hebben de talents voorafgaand aan het traineeship een relevante HBO of WO opleiding gevolgd.

  Hebben de online marketing consultants al ervaring?

  Iedere interim online marketeer is gespecialiseerd in online marketing, maar hebben allemaal een andere achtergrond. Op de profielpagina’s van de talents kun je direct lezen wat de achtergrond is van de Talents en in welk specialisme zij uitblinken.

  Hoe lang blijft een online marketing consultant gemiddeld werkzaam voor een opdracht?

  Dit is geheel afhankelijk van de opdracht; op het moment dat het een grote opdracht is waar veel tijd aan besteed kan worden dan is het mogelijk dat de Happy Talent wellicht 1 jaar zal blijven werken. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een korte opdracht te kiezen, dan zal de junior online marketeer wellicht 3 maanden werkzaam blijven. Alles is bespreekbaar!

  Met wat voor soort vraagstuk kan ik bij jullie terecht?

  Het vraagstuk waar je mee naar ons zou kunnen komen kan heel uiteenlopend zijn. Zo is het mogelijk dat je een vraagstuk hebt wat te maken heeft met Social media Ads, met inzet op Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, Tiktok bijvoorbeeld. Een opdracht die betrekking heeft op SEO of SEA is ook veelvoorkomend en mogelijk, maar daarnaast is een opdracht voor e-mail/marketing automation ook een optie. Het kan wellicht interessant voor je zijn om de huidige cases te bekijken, waar staat beschreven wat we voor onze huidige opdrachtgevers hebben uitgevoerd. Heb je een ander vraagstuk met betrekking tot online marketing? Neem dan direct contact met ons op zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is.

  Kennismaken met Happy Talents?

  Ben jij geïnteresseerd en wil jij ook je organisatie online laten groeien met een Happy Talent in je team? Wij leveren graag een oplossing op maat. Neem contact met ons op en we komen graag langs voor een kop koffie en een vrijblijvende kennismaking.

  Neem contact op