Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Rick van Brussel

Rick van Brussel

Online Marketeer
[email protected]

Rick van Brussel foto

Klantportfolio

PSV Logo
Kruidvat logo

Mijn verhaal

Ik heb de bachelor Commerciële Economie aan de Fontys Hogeschool Eindhoven afgerond in de zomer van 2020. Gedurende mijn HBO periode heb ik stage gelopen bij het online marketing bureau U Digital in Eindhoven. Daar blijven hangen na mijn stage en relevante werkervaring opgedaan door middel van het ondersteunen bij kleinere klanten accounts in Google Ads. Zodoende al de nodige SEA meters gemaakt! Nu bij Happy Talents om mijzelf nog meer in te verdiepen in online marketing.

Interesses

Ik heb gedurende mijn stages met name te maken gehad met Google Ads, dus vooral SEA. Ik weet dat er veel meer mogelijkheden zijn op online marketing gebied en zou voor mezelf willen ontdekken welke smaken er nog meer zijn in de online marketing keuken. Marketing Automation en social advertising lijken me toffe vakgebieden om me verder op te ontwikkelen!

Het liefst begin ik mijn ochtend met een goede podcast, bijvoorbeeld van Gary Vee. Hierdoor krijg ik meteen energie om die dag te knallen! Daarnaast haal ik ook wijsheden uit mijn favoriete film Kong Fu Panda. Grootmeester Oogway (ja de schildpad) zegt namelijk: “Today is a gift, that’s way it’s called the present”. Mijn perfecte collega is gedreven, ambitieus en geduldig. Vooral dat laatste kan ik dan nog van diegene leren 🙂

Contact

Wil je meer over mij weten of ben je benieuwd hoe ik je kan helpen? Ik kom graag met je in contact voor een goed en gezellig gesprek! Stuur een mail naar [email protected] of voeg me toe via LinkedIn.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search

Ervaring

SEA

80%

SEO

50%

Content

50%

Analytics

40%

Display

50%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Rick