Home » Over Happy Talents » Ons team » Bart Verschuuren

Bart Verschuuren

Online Marketeer
[email protected]

Download CV

Klantportfolio

De Rolf groep x Happy Talents

Mijn verhaal

Mijn naam is Bart Verschuuren en begin 2022 ben ik als Happy Talent in Eindhoven begonnen. Voordat ik bij dit traineeship ben gestart, heb ik in International Business gestudeerd in Eindhoven. Hier heb ik al veel over marketing geleerd. Aansluitend op mijn studie ben ik met dit traineeship gestart om zo nog meer te leren over online marketing en vervolgens mijn kennis direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Interesses

Mijn interesse in online marketing is ontstaan, omdat iedereen tegenwoordig online bezig is en dat komt allemaal door online marketing. Dit is ook wat ik daar zo leuk aan vind. Online marketing is heel breed en je kunt er heel veel kanten mee op.

In mijn vrije tijd ben ik niet vies van een drankje en vind ik een (speciaal) biertje op z’n tijd zeker gepast. Om dit een beetje in balans te houden ben ik ook fanatiek aan het sporten.

Contact

Wil jij jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Ik wil je graag helpen, en wie weet groeien wij samen verder! Je kan altijd mailen naar [email protected] of voeg me toe op LinkedIn.

Certificaten

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Analytics Individual Qualification

Ervaring

SEO

40%

SEA

50%

Social Advertising

50%

Analytics

40%

E-mail

40%

CRO / Web Development

50%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!