Home » Over Happy Talents » Ons team » Annelies Kromwijk

Annelies Kromwijk

Online Marketeer
[email protected]

Download CV

Klantportfolio

Mijn verhaal

Ik ben afgestudeerd van de opleiding Ondernemerschap en Retail Management. Binnen deze opleiding heb ik mijzelf gespecialiseerd in Digital Marketing. Mijn werkervaring varieert van contentcreatie en social mediabeheer tot SEO. Daarnaast heb ik in het verleden een marketingafdeling opgezet en daarvoor strategische plannen uitgewerkt.

Interesses

Het allerleukste vind ik om samen met de klant te kijken naar zijn doelen en hoe we deze kunnen gaan bereiken. De afwisseling en verschillende disciplines in online marketing vind ik erg leuk en deze houden mij scherp. Mijn voornaamste interesses liggen bij social advertising, SEA en affiliate marketing.

Daarnaast zou ik, als ik mocht kiezen, voor één keer in mijn leven een succesvolle vinoloog willen zijn! Wat is er nu beter dan heel de dag over wijn praten? Ook zou ik graag als superkracht willen hebben dat ik kan vliegen! Bij mij is het glas altijd halfvol, ik bekijk het leven positief en haal er alles uit.

Contact

Wil je graag eens sparren of ben je benieuwd naar wat voor ideeën ik voor jouw organisatie zou hebben? Stuur gerust een mailtje naar [email protected] of een bericht op LinkedIn en we praten verder onder het genot van een digitale koffie. Of thee, net wat je lekker vindt.

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display
  • Google Ads Seach
  • Semrush SEO Fundamentals
  • Semrush SEO Technical
  • Semrush Keyword Research

Ervaring

SEO

40%

E-mail

30%

Content

60%

CRO

30%

Favoriete nummer

Kun jij wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen geschreven door Annelies