Mentor met een luisterend oor en een eerlijke mening

Sera Romijn

Mentor

Over mij

Geef Sera een één-vier-nulletje en hij is blij. Onze Rotterdammert begint zijn dag met 2 sterke espresso’s en dat zet hij op kantoor door met zijn persoonlijke koffiecode: 1-4-0 dus! In zijn vrije tijd zit Sera veel op de fiets. Hij komt van de Zuid-Hollandse eilanden waar ze altijd tegenwindfietsen, maar nu hij in Limburg woont gaat hij liever de natuur in. Verder tovert deze chef-kok elke avond een heerlijke maaltijd op tafel. Want koken, dat is zijn passie! Hij kan uren in de keuken staan voor anderen, maar legt net zo graag een lekker visje voor zichzelf op de barbecue.

‘Schetsen’

Sera’s talent is schetsen. Letterlijk, maar hij zet zijn talent ook vaak figuurlijk in door het schetsen van situaties. Hij ziet meerdere manieren om iets aan te vliegen en helpt collega’s vooruit door in grove vorm te bedenken hoe vraagstukken het beste aan te pakken.

Contact

Heb jij vragen over de mogelijkheden die Happy Talents jou kan bieden? Vul het contactformulier in of mail mij op [email protected].

Daag ons uit!

Wil je graag eens sparren of ben je benieuwd naar wat voor ideeën ik voor jouw organisatie zou hebben? Vul dan dit formulier in en ik neem snel contact met je op. 

Sera Romijn

Mentor

Velden me een * zijn verplicht

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.