Home » Interim online marketing » Online marketing uitbesteden

Ben je aan het overwegen om je online marketing uit te besteden? Je wilt graag meer omzet, meer winst of meer online zichtbaarheid. Helaas heb je geen tijd om dit zelf op te pakken of je hebt niet de juiste mensen in huis die er kennis over hebben. Laat dan je marketing uitbesteden. Er zijn namelijk vele mogelijkheden om meer zichtbaarheid te genereren voor je bedrijf in deze digitale wereld. Er zijn talloze kanalen die je in kan zetten, maar hoe? Allemaal vragen waar je niet dagelijks mee bezig wilt zijn. Laat daarom je marketing uitbesteden. Happy Talents is hierbij een uitstekende keuze. Wij ontzorgen jou en je organisatie op het gebied van online marketing. Onze talenten beschikken over alle nodige kennis en vaardigheden, zodat jij je kan focussen op je dagelijkse bedrijfsactiviteiten.

Ervaren online marketeers

Om aan de slag te gaan met online marketing campagnes heb je de kennis nodig over verschillende online marketing specialismen. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), social media, online adverteren en content marketing. Deskundigheid is cruciaal voor succesvolle campagnes en daarom heb je een online marketing expert nodig. 

Wanneer je een Happy Talent in huis haalt heb je daarnaast ook de kennis en expertise van meer dan 200 marketing specialisten van de Happy Horizon groep tot je beschikking. Dit geeft geruststelling, omdat er al jarenlang ervaring is met klanten uit verschillende soorten branches zoals fashion, sport & welzijn, home & living, de zakelijke dienstverlening, de financiële dienstverlening, onderwijsinstellingen en goede doelen. Op deze manier kan er efficiënt gewerkt worden, want de ervaring is aanwezig. Het wiel hoeft dus niet opnieuw uitgevonden te worden. Het uitbesteden van je online marketing aan Happy Talents betekent dat een heel team van specialisten voor jou aan de slag gaat.

Wil je online marketing graag uitbesteden aan Happy Talents? Neem contact op voor meer informatie.

Velden met een * zijn verplicht.

Laat je marketing uitbesteden en kies voor Happy Talents

Happy Talents zijn young professionals opgeleid tot online marketeers. Na het afronden van het intensieve opleidingsprogramma van ons traineeship zijn zij klaargestoomd om organisaties zoals die van jou te helpen op gebied van online marketing. 

Wanneer kies je voor het uitbesteden van online marketing?

Er zijn meerdere scenario’s te bedenken waarin het uitbesteden van je online marketing via een externe partij interessant kan zijn.

 • Je wilt aan de slag met online marketing omdat je gehoord hebt dat het belangrijk is om met de tijd mee te gaan. Je weet alleen niet hoe, omdat je zelf te weinig kennis hebt.
 • Je bent klaar voor groei in je onderneming, maar weet niet op welke manier je deze groei kunt realiseren. 
 • Je hebt geen tijd om de werkzaamheden zelf uit te voeren.
 • Je maakt nog gebruik van traditionele marketingmiddelen en je wilt graag de transitie maken naar online.
 • Of je hebt verschillende online acties ondernomen, maar dit heeft weinig resultaat opgeleverd.

Komen deze scenario’s je bekent voor? Besteed je marketing dan uit en laat je helpen door Happy Talents. Neem contact op via onderstaand contactformulier.

Happy Talents als extra bouwsteen in jouw organisatie

Waar je normaal je online marketing uitbesteed aan een marketingbureau haal je bij Happy Talents jouw eigen online marketing expert in huis. Op deze manier kan er via korte lijnen gecommuniceerd worden en krijgt de Happy Talent gelijk het reilen en zeilen van de organisatie mee.

Zie het als een frisse wind door jouw organisatie, waarbij een Happy Talent je organisatie verder zal helpen op het gebied van online marketing. Wij zijn het bouwsteentje dat je eenvoudig aan je organisatie kan toevoegen. Een waardevolle aanvulling voor elke organisatie. Samen behalen we het beste resultaat!

Ben je benieuwd hoe we online marketing het beste in kunnen zetten voor jouw bedrijf? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. We denken graag met je mee.

Wil je jouw online marketing uitbesteden?

Neem contact op

Waarom kiezen voor Happy Talents?

 • Een Happy Talent kan snel op korte termijn ingezet worden.
 • Een Happy Talent inschakelen is kostenefficiënt. Tegen een betaalbaar tarief haal jij je marketing expert in huis.
 • Een Happy Talent kan terugvallen op de expertise van ruim 200 ervaren marketing specialisten.
 • Met een Happy Talent haal je gelijk meer disciplines van online marketing in huis.
 • Een Happy Talent is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en krijgt intensieve begeleiding voor verdere ontwikkeling 

Voordelen van het uitbesteden van online marketing 

We leven in een wereld waar digitalisering een enorme groei doormaakt. De zoektocht van een potentiële klant begint tegenwoordig vrijwel altijd online. Het is dus essentieel om online zichtbaar te zijn. Het uitbesteden van online marketing kan je hierbij helpen. Twijfel je nog? Voor het gemak zetten we alle voordelen nog even op een rijtje:

 • Meer online zichtbaarheid. Wij zorgen ervoor dat de online aanwezigheid van je organisatie verbeterd wordt.
 • Meer relevante bezoekers. Wij zorgen niet alleen voor meer bezoekers op je website, maar ook voor de juiste bezoekers.
 • Betere posities in de online zoekresultaten. Wanneer je online marketing inzet, zal de positie van jouw organisatie beter zijn ten opzichte van je concurrenten.
 • Behoud focus op jouw dagelijkse werkzaamheden. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van online marketing, zodat jij en je collega’s kunnen focussen op jullie dagelijkse werkzaamheden en kunnen blijven doen waar jullie goed in zijn.
 • Een frisse blik in de organisatie. Het binnenhalen van een externe partij zorgt voor een andere kijk op de organisatie.
 • Resultaten zijn volledig meetbaar en schaalbaar. Je weet waar elke euro naartoe gaat en wat het oplevert. 

Over Happy Talents

Happy Talents is een samenwerking tussen Happy Horizon en Licht. Happy Horizon is een groep van gespecialiseerde bureaus op het gebied van (online) marketing, communicatie en technologie. Licht is een bureau dat gericht is op interim marketing en communicatie professionals en zijn de schakel tussen hen en opdrachtgevers. De combinatie van deze twee bedrijven uit Eindhoven is een unieke formule om bedrijven te helpen op het gebied van online marketing.

Over ons
Verhalen van de Happy Talents

Online marketing uitbesteden in Eindhoven

Happy Talents is een detacheringsbureau in Eindhoven. We zijn een jong ambitieus team van young professionals, gespecialiseerd in alle facetten van digital marketing. Denk hierbij aan zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media, website optimalisatie, content creatie en marketing automation. Wil jij je online marketing uitbesteden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op