Skip to main content
Home » Over Happy Talents » Ons team » Chanel Otterloo

Chanel Otterloo

Online Marketeer
[email protected] 

Mijn verhaal

In 2019 heb ik de Master Commerciële Communicatie aan de Radboud Universiteit afgerond. Al snel kwam ik erachter dat ik nog lang niet uitgeleerd was en dat ik me graag verder wilde verdiepen in Online Marketing. Tijdens en na mijn studie heb ik online marketing ervaring opgedaan op het gebied van content creatie, e-commerce, SEO en SEA.

Interesses

Het leuke aan de wereld van online marketing vind ik de snelheid en de afwisseling. Ik ben een leergierig persoon en met online marketing ben je nooit uitgeleerd. Het Happy Talents traject geeft mij dan ook de vrijheid om de verschillende disciplines te ontdekken. Mijn interesses liggen vooral bij social, SEO, affiliate marketing en alles wat met content te maken heeft.

Wat mijn dag goed maakt? Eten! Van ontbijt tot aan lunch en avondeten. Iedere maaltijd moet genieten zijn. Hoe ziet de ideale collega eruit? Mijn perfecte collega moet humor hebben, gedreven zijn en altijd in zijn voor een borrel. Ik hou ervan om samen hard aan iets te werken, te kunnen lachen op de werkvloer en daarna een drankje te doen. Het glas is bij mij half vol en er is altijd ruimte om deze bij te vullen met positiviteit en een flinke lading enthousiasme.

Contact

Wil je graag meer over mij weten of ben je benieuwd naar Happy Talents? Neem gerust contact met mij op via [email protected] of voeg me to op LinkedIn!

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Search
  • Google Ads Display
  • Google Ads Shopping
  • Google Ads Video
  • Hubspot SEO

Ervaring

SEA

20%

SEO

40%

Social Advertising

20%

E-mail

10%

Content

30%

Analytics

50%

Affiliate

40%

CRO / Web Development

20%

Favoriete nummer

Kun je wel een online marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!

Blog

Artikelen van Chanel