Interim Online Marketeer met een passie voor content, branding en projectmanagement.

Laura Mouws

Laura Mouws

Interim Online Marketeer

Over mij

Met mijn creatieve blik, leergierigheid en organisatietalent sta ik te springen om binnen jullie organisatie aan de slag te gaan! Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe kennis en uitdagingen om mezelf te ontwikkelen en buiten mijn comfortzone te treden. Daarnaast ben ik een echte doener met een ‘aanpakkers’ mentaliteit.

De vele verschillende aspecten van marketing, het voortdurend inspelen op de behoeften van de klant en het behalen van resultaten spreekt mij enorm aan. Ik geloof sterk in het belang van teamwork en ben vastbesloten om samen met mijn collega’s geweldige dingen te bereiken.

Interesses

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken, en het liefst om voor de mensen om mij heen te koken. Daarnaast ben ik vaak in de sportschool te vinden of ga ik een rondje hardlopen om mijn hoofd leeg te maken, maar ook om juist mijn creativiteit aan te wakkeren. Ook voor een wijntje op het terras ben ik altijd in!

Contact

Benieuwd wat voor kansen online marketing te bieden heeft voor jullie organisatie? Aarzel niet om contact met me op te nemen.

Skills

Content

• Canva
• Copywriting
• Meta Business Manager

E-mailmarketing

• Mailchimp

SEO

• Zoekwoordenonderzoek
• Blogs schrijven

Happy Clients

Met haar enthousiasme en gedrevenheid is Laura een echte toevoeging voor je team. Ze heeft oog voor detail en kan tegelijkertijd de grote lijnen uitzetten en bewaken. Met haar ideeën hebben we onze contentstrategie naar een hoger niveau weten te tillen.

Laura GommersFresh Forces, onderdeel van Frisse Blikken

Daag ons uit!

Wil je graag eens sparren of ben je benieuwd naar wat voor ideeën ik voor jouw organisatie zou hebben? Vul dan dit formulier in en ik neem snel contact met je op. 

Laura Mouws

Interim Online Marketeer

Velden me een * zijn verplicht

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.