Managing Director met een topsport mentaliteit

Robert van Westerop

Managing Director

Over mij

Resultaat behalen en jezelf continu ontwikkelen zijn drijfveren die mij (bijna) elke dag uit mijn bed laten springen. Eerst tijdens mijn periode als profvoetballer, vervolgens als ondernemer en daarna bij de Happy Talents familie.

Zeg JA tegen uitdagingen!

Vanuit je passie en kennis ben ik van mening dat je resultaten kunt behalen, die je zelf misschien niet had verwacht. Zet je talenten iedere dag maximaal in om jezelf te blijven ontwikkelen. Dan is geen dag saai of repeterend. Kijk naar mogelijkheden en oplossingen. Zeg JA tegen uitdagingen. Je zult verbaasd zijn over de resultaten die je behaalt.

Ultieme review

Uiteindelijk streef ik met Happy Talents de volgende ultieme review na:

Robert heeft het team in een relatief korte periode geweldig geholpen om hun geloof in resultaten die echt mogelijk zijn terug te vinden. Met zijn know how van … was hij een enorme aanwinst in een periode dat het team echt even hulp nodig had om de puntjes op de i te zetten. Wat ik leuk vond aan [Naam Happy Talent] is dat hij vanaf dag 1 geen buitenstaander is, maar echt onderdeel van het team is – hij verdiept zich, verbindt zich en deelt oprecht het enthousiasme voor de doelen van de organisatie. En is duidelijk en oprecht over wat anders moet en kan. Dank [naam Happy Talent] en we zien je vast weer op ons nieuwe kantoor!”

Als opdrachtgevers zo terugkijken op de periode dat ze gebruik hebben gemaakt van een Happy Talent, is onze missie geslaagd.

Contact

Heb jij vragen over de mogelijkheden van Happy Talents voor jou? Vul het contactformulier in of mail mij op [email protected].

Daag ons uit!

Wil je graag eens sparren of ben je benieuwd naar wat voor ideeën ik voor jouw organisatie zou hebben? Vul dan dit formulier in en ik neem snel contact met je op. 

Robert van Westerop

Managing Director

Velden me een * zijn verplicht

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.