Interim Online Marketing Werkstudent met een passie voor

Roel Franken

Roel Franken

Marketing support medewerker

Over mij

Wat ik gaaf vind binnen online marketing, is het verkennen van manieren om mensen te bewegen en te activeren, en zo de beoogde (commerciële) doelen te bereiken. In een voortdurend veranderende omgeving blijft dit een boeiende uitdaging waar ik graag mijn tanden in zet. Binnen Happy Talents heb ik de kans gekregen om verschillende werkzaamheden uit te voeren, zoals Sales, Online Marketing en Support, die me uitdagen en scherp houden. Het samenwerken in een gezellig team aan diverse projecten geeft me voldoening en het gevoel van succes in mijn werk.

Interesses

In mijn vrije tijd ben ik op het voetbalveld, op het terras of in de keuken te vinden. Ik vind het leuk om met sport bezig te zijn, elk weekend ben ik te vinden in het stadion of op de bank om PSV aan te moedigen. Verder haal ik plezier uit het socialiseren met vrienden en koken.

Contact

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden binnen online marketing? Neem gerust contact op. Mail naar [email protected]!

Skills

SEO

• Linkbuilding
• Meta optimalisaties

Content

• Copywriting
• Contentmigraties

Creatie

• Canva

Happy Clients

Daag ons uit!

Wil je graag eens sparren of ben je benieuwd naar wat voor ideeën ik voor jouw organisatie zou hebben? Vul dan dit formulier in en ik neem snel contact met je op. 

Roel Franken

Marketing support medewerker

Velden me een * zijn verplicht

(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.