Happy Talents voor organisaties

Online zichtbaarheid vergroten. Maar hoe?

Veel organisaties hebben moeite met innovatie in digitale marketing en hebben behoefte aan talent met een frisse blik en aanstekelijke energie. Door middel van detachering biedt het Happy Talents programma flexibele personeelsoplossingen voor tijdelijke marketingfuncties.

Online vakidioten & teamspelers

De Happy Talents zijn online marketeers en digital professionals die tijdens een Kick-start programma van drie maanden volledig zijn klaargestoomd om aan de slag te gaan als consultant op locatie. Naast verdieping in onder andere SEO, SEA, e-mailmarketing, social media advertising en Google Analytics verbeteren zij hun soft en hard skills. Als echte vakidioten werken zij in de volle breedte mee aan jouw online marketingvraagstuk, of ze duiken juist in een bepaald specialisme. Daarnaast zorgen ze ook binnen de organisatie voor draagvlak en kennisdeling over het vraagstuk.

Altijd up to date kennis in huis

De young professionals staan er na het opleidingstraject niet alleen voor. Wanneer ze bij jouw organisatie aan de slag gaan wordt ervoor gezorgd dat hun kennis en kunde up to date blijft. Je hebt niet alleen een Happy Talent op locatie, maar ook een online marketingteam aan specialisten binnen handbereik.

Wil jij tijdelijk een Happy Talent in jouw organisatie?

Dat kan! De trainees staan doorlopend klaar om bij nieuwe organisaties aan de slag te gaan. Van overheidsinstantie tot mkb, en van corporate tot webshop. Wil je weten wat de Happy Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en we nemen binnen 2 werkdagen contact op.

Benieuwd wie onze Happy Talents zijn of wat ze al hebben gedaan? Maak hier kennis met ze!


Velden met een * zijn verplicht.

Wat hebben we organisaties te bieden

Young professionals

Young professionals en digitaal talent op verschillende terreinen van het online marketing vak

Up to date kennis

Up to date kennis door link met en continu opleidingsprogramma vanuit gerenommeerd digitale bureaugroep

Frisse wind in je team

Frisse wind in je team
Mogelijk gemaakt door