Versterk je organisatie met extra online kennis

Jij wil kennis over online binnen je organisatie vergroten, maar je weet niet waar je moet beginnen. Herkenbaar? Dan is Happy Talents de oplossing. Wij zijn online talenten opgeleid tot digital marketeers en wij staan klaar om organisaties als die van jou te helpen de online zichtbaarheid aan te pakken.

Online marketing is continu in beweging. Wat vandaag nieuw is, is morgen alweer achterhaald. Het is lastig om bij te blijven. Zeker als je maar een klein marketingteam werkzaam hebt. Daarom is Happy Talents opgericht.

Happy Talents is ontstaan uit een samenwerking tussen de Eindhovense bedrijven Happy Horizon en LICHT. Happy Horizon is voorloper in online marketing en LICHT is ervaren in het vinden van de juiste match. Door aan deze combinatie onze toewijding toe te voegen ontstaat de ideale formule om bedrijven te helpen tijdelijk extra capaciteit te leveren.

Tijdelijk extra online marketing ondersteuning

Op een marketingafdeling kan het plotseling extra druk worden. Bijvoorbeeld voor een evenement of een project wat is opgestart. Extra ondersteuning kan dan goed van pas komen. Zeker als er nieuwe kennis wordt binnengehaald waarbij ook kritisch naar de huidige marketingactiviteiten gekeken wordt. Happy Talents ondersteunen jouw organisatie hierbij. Voordat wij bij een opdrachtgever op locatie werken, volgen wij een intensief programma van twee maanden. In dat programma zijn wij opgeleid in onder andere:

  • SEO
  • SEA
  • Social media marketing
  • Marketing automation
  • Concept en copy
  • CRO / UX
  • Data management
  • Strategie en consultancy

Eén uniek talent én 200 marketing specialisten 

Met een Happy Talent haal je niet alleen een frisse wind door je marketing, maar heb je ook ruim 200 marketing specialisten achter je staan. Wanneer jouw talent de expertise van een specialist nodig heeft, kan hij of zij dit ophalen op de terugkomdag op vrijdag. Zo zorgen wij ervoor dat we weer vooruit kunnen aan het vraagstuk.

Wie zijn de Happy Talents?

We hebben verschillende Happy Talents aan het werk en beschikbaar voor online marketing ondersteuning. Ook zijn er een aantal talenten volop bezig met het kickstart programma om binnenkort ook aan de slag te kunnen als interim online marketing. Bekijk de profielen van de talenten.

Online marketing ondersteuning voor jouw organisatie?

Wil jij een frisse Happy Talent in jouw organisatie? Dat kan! Vul onderstaand formulier in en LICHT neemt contact met je op. Vervolgens wordt er een gesprek gepland met LICHT en een Happy Talent.


Velden met een * zijn verplicht.