Veel gestelde vragen door talenten

Home » FAQ » Talenten

Kickstart

In welke online marketing disciplines word ik getraind?

In het kickstart programma wordt je getraind in strategie en consulting, SEO, SEA, social advertising, marketing automation, CRO, data, concept en copy en verschillende marketingtools.

Hoe ziet de opbouw van een training er uit?

De trainer behandelt eerst een stuk theorie. Aan deze theorie is een opdracht verbonden die je samen of individueel maakt. De uitwerking van de opdracht presenteer je en bespreek je met de rest. Soms kun je na de training nog verder met de opdracht.

Waaruit bestaat de persoonlijke begeleiding?

Aan het begin van het traineeship ga je op zoek naar jouw unieke talent. Aan dit talent is ook een draak verbonden (iets wat jou weerhoudt om je talent te uiten). Aan deze draak verbind je weer een leervraag. Ook krijg je trainingen in personal branding, leer je pitchen en verbeter je je presentatie skills. Effectief leren vergaderen en brainstormen behoren ook tot de persoonlijke begeleiding!

Op welke locatie volg ik trainingen?

Het grootste deel van de trainingen zal plaatsvinden in Eindhoven op locatie bij Happy Horizon. Soms kan het zijn dat er trainingen extern gegeven worden, zoals bijvoorbeeld de training van Copernica en Channable.

Werken op projectbasis

Hoe ziet het programma er uit na de kickstart?

Na de kickstart werk je op projectbasis bij een opdrachtgever op locatie voor 32 uur in de week. Eén dag in de week kom je terug naar het kantoor van Happy Horizon en word je verder getraind op het gebied van online marketing. Als je ergens tegen aanloopt bij je opdracht, kun je deze terugkomdag ook gebruiken om specialisten om hulp te vragen.

Hoe lang worden de terugkomdagen georganiseerd?

In de basis is dit 1,5 jaar, maar dit kan per persoon en opdracht verschillen. Je blijft in ieder geval altijd verbonden aan Happy Horizon, ongeacht of je wel of geen gebruik meer maakt van de terugkomdag.

Wat is de duur van projecten?

Dit is afhankelijk van de opdracht die beschikbaar is. De ene keer werk je 3 maanden bij een opdrachtgever en de andere keer werk je 12 maanden bij een opdrachtgever.

Ga ik als specialist of als generalist aan de slag bij een opdrachtgever?

Dit is afhankelijk van de vraag van de opdrachtgever en jouw persoonlijke wensen. 

Wat gebeurt er na 1,5 jaar?

Na 1,5 jaar is het traineeship officieel afgerond, maar blijf je nog wel onderdeel van Happy Talents. Je werkt nog altijd op projectbasis bij opdrachtgevers. Je kunt vanaf dit moment ook ingezet worden voor 40 uur per week, omdat de terugkomdag niet meer nodig is. Je blijft verbonden met Happy Horizon, dus met inhoudelijke, professionele en persoonlijke vragen kun je hier nog steeds terecht.

Veelgestelde vragen door organisaties

Naar vragen van organisaties

Algemene vragen over Happy Talents

Naar algemene vragen