Online marketing stage Happy Talents

Bij Happy Talents zijn we altijd op zoek naar toppers om onze organisatie te versterken. Wil jij je in jouw stageperiode maximaal ontwikkelen in een leuke, maar vooral leerzame organisatie? Staak dan de zoektocht en lees verder!

Bij Happy Talents hebben we namelijk vier verschillende projecten waar wij graag mee aan de slag willen!

Solliciteer direct

Over Happy Talents

Wij zijn een groep jonge allround online marketeers. We zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de onlinemarketing. We lossen iedere marketing uitdaging op met onze kennis in SEO, SEA, Content, Social, Strategie en Marketing Automation.

Verschillende organisaties helpen we met kennis in de breedte of gespecialiseerde kennis. In de pauze staat het dartbord voor je klaar of word je ingemaakt tijdens een potje pingpong. Er zijn andere stagiaires waarmee je samen kunt sparren en natuurlijk blijven we op vrijdag hangen tijdens de vrijmibo! 🍺🍷

Wat zijn de vier mogelijke opdrachten die je samen met ons kunt oppakken?

ZZP Vrienden 💼

Als shopmanager van ZZP Vrienden beheer je het domein zzpvrienden.nl. Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van het platform en het benutten van potentiële kansen. ZZP Vrienden is een platform waar we zzp’ers adviseren over alles wat met ondernemen te maken heeft. Je maakt kennis met alle onderdelen van onlinemarketing, waaronder mail, content, social media, Google Analytics et cetera.

Je gaat de website optimaliseren, zodanig dat de bezoeker de gewenste customer journey aflegt. Daarnaast is het doel om met ZZP Vrienden structureel inkomsten binnen te halen.

Caresites 🏥

Bij de stagevacature van Caresites houd je je bezig met de strategie om het aantal leden van Caresites te vergroten. Caresites is een platform waar leden gemakkelijk een website kunnen bouwen. We hebben op dit moment 300 leden en dit willen we vergroten door aansluiting bij brancheorganisaties te vinden en daar nieuwe leden te werven.

De stage houdt in dat je de support voor de leden van Caresites beheerd en een grote rol speelt in de strategie. Hierin gaan we vormen van marketing inzetten, denk aan sales, mail en content.

Business Development 🚀

Het business development team van Happy Talents is een onmisbaar gedeelte van onze organisatie. Het Business Development team zorgt er namelijk voor dat onze Online Marketing Interimmers voorzien worden van nieuwe opdrachten waar zij hun skills kunnen showen! Wil jij jouw business development skills verder uitbreiden en ben jij op zoek naar een uitdaging? Dan zoeken wij jou!

Kerstpakkettenkiezer 🎁

Kerstpakketteniezer is een e-commerce bedrijf die wij helpen groeien. We zetten alle onlinemarketing kanalen in om uiteindelijk zo veel mogelijk omzet te behalen. Je komt in een team van 3 collega’s waarbij je mee kunt kijken met sales, SEO, SEA, e-mail waarbij jouw focus ligt op Content. Heb jij al een idee over een nieuwe Content strategie? Implementeer het direct op de website en social media.

Wat kan je van ons verwachten?

Werken bij Happy Horizon betekent dat je terecht komt in een omgeving met tal van kansen op verschillende vlakken. Onze wereld is dynamisch en staat nooit stil. Samen ontdekken we jouw horizon en de weg daar naartoe. Daarnaast bieden wij:

  • Een inspirerende werkomgeving waarin innovatie, samenwerking, plezier en resultaat centraal staan
  • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om hybride te werken
  • Werken aan verschillende projecten met een diversiteit aan uitdagingen en specialismen
  • Enthousiaste collega’s, waarbij veel ruimte is voor eigen ideeën en waar je bijdrage werkelijk op prijs wordt gesteld
  • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen door ons speciaal ontwikkelde talentprogramma

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau
  • Je houdt van aanpakken, bent sociaal en hebt een goede dosis humor
  • Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om stage te lopen
  • Je bent leergierig en wilt samen met je collega’s een mooie stageperiode tegemoet

Extra informatie:

🏫 Opleidingsniveau: HBO
💼 Stage: Meewerk/afstudeerstage
🗓️ Datum: Vanaf september 2024

🧑🏻‍💻 Functie: Affiniteit met content/ onlinemarketing
📍 Plaats: Eindhoven
🤑 Salaris: € 400 bruto

Laatste stage dag bij Happy Talents:

Interesse?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Of voel je gewoon dat deze functie jou op het lijf is geschreven? Solliciteer dan in het formulier.

En die motivatiebrief? Niet verplicht, maar verras ons vooral met een creatieve sollicitatie 😉

Toch nog even een vraagje..

Heb je nog vragen of ben je nieuwsgierig naar iets? Mail, Whatsapp of bel Mick dan even.

Mick Verbiest

Interim Online Marketeer

+316 31 99 85 86

Solliciteer hier ⬇️

Stap 1 van 3

Je persoonlijke informatie

Je naam
Je e-mailadres