Home » Interim online marketing » Tijdelijk personeel

Tijdelijk personeel nodig?

Heb je tijdelijk personeel nodig? Dit kan bijvoorbeeld om een uitval, ziekte of zwangerschap  van een vaste medewerker op te vullen. Maar je kan ook bij ons terecht als je extra marketing ondersteuning nodig hebt. Bij Happy Talents werken we op projectbasis. Onze online marketing professionals staan klaar om organisaties zoals die van jou te ondersteunen in zulke periodes.

Geen verrassingen achteraf

Wanneer je met tijdelijk personeel werkt op projectbasis heb je geen verrassingen achteraf. Op voorhand wordt er een overeenkomst voor bepaalde tijd opgesteld. Dit kan variëren van drie maanden tot een jaar. Ben je op zoek naar tijdelijk personeel voor een project, maar heb je nog geen ervaring hiermee? En heb je geen idee voor hoe lang je de kandidaat nodig zal hebben? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken, zodat er geen verrassingen achteraf zijn.

Gecertificeerde online marketing specialisten

Onze kandidaten hebben een streng selectieprodcedure doorlopen en zijn opgeleid tot allround online marketeer. Ze hebben kennis van o.a. SEO, SEA, social media marketing, data management en projectmanagement. Bovendien beschikken onze kandidaten allemaal over diverse Google certificaten. Op deze manier weet je als opdrachtgever dat de kandidaten over de juiste kennis beschikken. En dus ook jouw organisatie verder kunnen helpen met bijna elk online marketing vraagstuk. Daarnaast heeft elke kandidaat een eigen portfolio van diverse opdrachtgevers en projecten in verschillende branches. Op deze manier kunnen zij hun opgedane kennis bij andere organisaties toepassen op jouw project.

Bekijk hier ons team

Benieuwd naar onze online marketeers die je tijdelijk kan inzetten? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


  Velden met een * zijn verplicht.

  Met het versturen ga je akkoord met het Privacy statement.

  Tarieven van tijdelijk personeel

  Er wordt een tarief tussen de 55 euro en 65 euro per uur gehanteerd voor onze freelance online marketeers. De hoogte van het tarief is afhankelijk van de duur van de inhuur en de senioriteit van de kandidaat. Voor het exacte tarief kan je vrijblijvend contact opnemen met ons. 

  De voordelen van tijdelijk personeel inhuren via Happy Talents

  • Geen verrassingen achteraf
  • Vaste tarieven
  • Direct beschikbare kandidaten
  • Geen extra risico’s

  Heb je interesse in het inhuren van tijdelijk personeel of wil je meer informatie over Happy Talents? Neem dan vrijblijvend contact op.

  Heb je een online marketing vraagstuk liggen? 

  Daag ons uit