Ben je benieuwd naar hoe jouw organisatie gevonden wordt in zoekmachines als Google en Bing? Of wil jij jouw website een boost geven en de online vindbaarheid optimaliseren, maar weet je niet goed waar te starten? Dan helpt Happy Talents je graag verder.

Er zijn verschillende online marketing tools die jouw organisatie daarbij  kunnen helpen. De vraag is, welke online marketing tools zijn interessant voor jou? De keuze is enorm waardoor het moeilijk kan zijn om een weloverwogen keuze te maken welke tool voor jou het meest waardevol is. Happy Talents helpt je graag verder om hierbij een keuze te maken. 

Eén van de SEO tools die we gebruiken binnen Happy Talents is Pro Rank Tracker Met deze SEO tool kan je eenvoudig de positie van jouw relevante zoekwoorden volgen. Een aantal functies uit de tool zijn:

  • inzicht in jouw positie in verschillende landen
  • inzicht in jouw positie in verschillende zoekmachines
  • de ontwikkeling van de positie van jouw zoekwoorden
  • dagelijkse ranking updates
  • zoekwoorden suggesties
  • de posities van concurrenten bijhouden

Wanneer jouw organisatie gebruik wilt maken van deze tool zal Happy Talents je helpen in het opzetten van een account. Hierin worden de voor jou relevante zoekwoorden ingevoerd. Happy Talents houdt vervolgens deze zoekwoorden in de gaten. We kijken naar hoe jij scoort op deze termen. Zo kunnen we een goede analyse maken van wat wel werkt en wat niet. Op deze manier vind jij de beste match voor jouw organisatie en kunnen we je online vindbaarheid verder optimaliseren!

Overzicht zoektermen in SEO tool Pro Rank Tracker

Met Pro Rank Tracker houd je heel makkelijk de ontwikkeling van jouw posities bij.

Zelf aan de slag met de SEO tool?

Wil je zelf aan de slag met Pro Rank Tracker, dan kan je ook heel eenvoudig de tool eerst zelf uitproberen. Pro Rank Tracker biedt namelijk de mogelijkheid om de tool 7 dagen gratis uit te proberen. Op deze manier kan je op je eigen tempo kennismaken met deze SEO tool.

Vraag GRATIS de proefperiode aan