Home » Over Happy Talents oud » Ons team » Dagmar Coolen

Dagmar Coolen

Creative Content Marketeer
[email protected]

Mijn verhaal

Tijdens mijn opleiding Sportkunde werd het mij duidelijk dat ik me eigenlijk meer wilde richten op het creatieve vlak. Na afronden van de studie, ben ik opzoek gegaan naar een creatieve uitdaging binnen Happy Talents!

Vanaf jongs af aan ben ik in mijn vrije tijd al vaak creatief bezig. Van tekenen en knutselen, tot het maken van foto’s en het ontdekken van photoshop. Dit is waar ik me eigenlijk al mijn hele leven mee bezig houd. Tijdens mijn HBO-opleiding ben ik mijn eigen onderneming begonnen als DJ. Om bekendheid te creëren ben ik constant bezig met social media en content. Deze creatieve wereld heeft eraan bijgedragen dat ik nu werkzaam ben als Creative Content Marketeer!

Interesses

Mijn interesse en kracht ligt in het conceptueel denken. Hierin heb ik ook mijn talent gevonden: Verder denken. Ik kijk graag naar ‘the bigger picture’ en ik verbindt ideeën tot een sterk concept.

Daarnaast krijg ik energie van het bedenken en bijhouden van content voor socialmediakanalen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens in mijn portfolio!

Contact

Samen ideeën en mogelijkheden bespreken over een kop koffie? Leuk! Stuur me een berichtje op LinkedIn of mail naar [email protected].

Certificaten

  • Google Analytics Individual Qualification
  • Google Ads Display

Favoriete nummer

Kun je wel een creative content marketing talent gebruiken?

Daag mij uit!