Home » Interim online marketing » Freelance online marketeer

Ben je op zoek naar een freelance online marketeer? Dan ben je bij Happy Talents aan het juiste adres. Met onze jonge, gedreven online marketeers helpen wij organisaties met hun online marketing vraagstukken. Of het nu het opstarten van online marketing is of het optimaliseren van huidige campagnes: onze freelance online marketeers pakken het voor je op!

Flexibel inzetbare freelancers

Onze marketeers zijn allround opgeleid. Van alle facetten van online marketing beheersen zij de basiskennis en vaardigheden. Dit biedt vele voordelen voor jou als opdrachtgever. Zo kunnen onze online marketeers makkelijker taken overnemen van andere marketeers uit je bestaande vaste team. Ook samenwerkingen zullen beter verlopen omdat onze marketeers hulp kunnen bieden en kunnen meedenken over een verschillende online marketing disciplines. Op deze manier kan er binnen je organisatie dan ook efficiënter gewerkt worden. 

Denk bijvoorbeeld aan een social marketeer met kennis van Google Analytics en SEO. De campagnes uit social advertising kunnen makkelijk doorgemeten worden in analytics en op basis hiervan kan de content strategie aangepast worden. 

Bovendien kunnen onze online marketeers altijd terugvallen op een achterban van meer dan 250 marketingspecialisten van Happy Horizon.

Freelance online marketeer als bonuscollega

Onze freelance online marketeers zijn als een bouwsteentje makkelijk toe te voegen aan je organisatie. Situaties waarin je kiest voor een freelancer:

 • Uitval van een vaste medewerker door ontslag, ziekte of zwangerschap
 • Op zoek naar een ideale kandidaat voor een vaste aanstelling, maar je wilt niet wachten totdat je diegene eindelijk hebt gevonden
 • Opvang van een piekmoment en je hebt extra handen nodig

Benieuwd naar onze freelance online marketeer? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Velden met een * zijn verplicht.

  Heb je een uitdagende freelance opdracht? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Kennis en vaardigheden van onze online marketeers

  • Zoekmachine optimalisatie
  • Google Ads
  • Social advertising
  • Data & analytics
  • Conversie optimalisatie
  • Marketing automation

  Wat zijn de tarieven van freelance online marketeers?

  De tarieven van onze freelance online marketeers variëren, afhankelijk van de senioriteit en de duur van het project. Voor expliciete tarieven kun je vrijblijvend contact opnemen. 

  Heb je interesse in onze freelance online marketing service? Ons team staat klaar om uitgedaagd te worden. Neem vrijblijvend contact op en we komen graag langs voor een kop koffie. 

  Een freelance online marketeer voor jouw organisatie?

  Daag ons uit